17 Kasım 2010 Çarşamba

Şikayet e-mail adresimiz

Merhaba sevgili ziyaretçiler


Rodi ile ilgili şikayetlerinizi bize aktarabileceğiniz mail adresimiz yaklaşık 1 yıldır sitenin sağ kenarında yer almakta idi. Gönderdiğiniz tüm mailler için size teşekkür ediyoruz. Ancak oradaki adresi göremeyen ziyaretçilerimiz için birde buraya yazmayı uygun gördük.

Rodi ile ilgili şikayetlerinizi rodisikayet@gmail.com adresine atarsanız, bizde sitemizde yayınlarız. Böylelikle herkes rodinin nasıl bir firma olduğu konusunda fikir sahibi olur.

Saygılarımızla

129 yorum:

  1. Tüketici sorunları ile ilgili işler yapılması umut verici yapılanların yapanın yanına kalmayacağı günler dileği ve arzusu ile sonsuz destek benden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 17 Şubat 2012 tarihinde bir pantolon bir kazak aldım. İş çıkışı Antalya'ya gidecektim gittiğimde giydim eskileri çöpe attım. Aradan 2 saat sonra kafede otururken dikkatimi çekti, baktım küçük bir deforme var. Gittiğimde değiştiririm dedim ne de olsa bilinen tanınmış bir marka dedim. Zaten onun içinde almıştım.

      Gaziantep'de girdim firmaya sorunumu dile getirdim, fatura istediler, buyurun 15 gün ile 30 gün arasında gelir. Müşteri hizmetlerinin telefonunu aldım, dedi bugün Pazar kimse olmaz. Tamam dedim, gidin tüketici haklarına demesinler mi tepem attı.

      Sil
  2. İbrahim Kemal Erkan24 Kasım 2010 05:27

    İstanbul / Maltepeden şikayetimi iletmek istedim.
    bayram için almayı düşündüğümüz giyim eşyaları için rodi ye gittik bizden terzi ücreti adı altında TADİLAT parası istendi yadırgadım utanmasalar ayrıca birde dikiş parası istenecek .bende doğal olarak hiç bişey satın almadan ayrıldım .YETKİLİLERE duyurulur .
    şimdi dahamı çok kar ettiler

    YanıtlaSil
  3. BURSA HEYKEL RODİ MAĞAZASI KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE ÜRÜN DEĞİŞİM İŞİNE SICAK BAKMIYO.
    GEÇEN BAYRAMDA ALINAN GİYİM EŞYALARINDAN Bİ TANESİ ÖZÜRLÜ EVET DEFOLU ÇIKTI DEĞİŞTİRME İSTEĞİYLE GİTTİM HİÇ İLGİLİ DAVRANMADI.KÜÇÜK ÇAPLI ATIŞMANIN ARDINDAN LANET OKUYUP AYRILDIM.BEDAVA ALMADIM ÜCRETİNİ ÖDEYİP ALDIM.FİŞİ İLE GİTTİM YİNE OLMADI .İNTERNETTE GEZİNİRKEN BLOG YAZILARINI GÖRDÜM TEK BEN DEĞİL ALEMİN ÇOĞU MAĞDUR.İŞİM İCABI SPOR RAHAT KIYAFETLER GİYİYORUM .ASLA BİR KEZ DAHA ALMAM

    YanıtlaSil
  4. Özgür Çeliköz24 Aralık 2010 02:54

    İstanbul dedi.
    blog dahili yazılan yorumların büyük kısmını okudum kimseyle ilgili çözüm olmadığını gördüm yazılanlar gerçekçi yaşananlar şaka gibi kimse ilgili olmazmı .

    YanıtlaSil
  5. Kasım 2010 da mağazanızın Tokat Zile Cumhuriyet Caddesi üzerinde adınıza bayiiiliği bulunana Ali TEKİN adına kayıtlı TEKİN COLLECTİON-RODİ MOOD isimli işyerinden Model Nosu 5011 olan ürününüzü 95TL karşılığında satın aldım.15-20 gün kullandıktan sonra iç astarları birbirinden ayrılarak tahrip oldu.01/12/2010 gününde aynı işyerine ürünü götürerek fabrikaya göndererek incelenmesini istedim.Ürün inceleme formu nosu 00**** olan belge aracılığıyla ürün size ulaşmış siz tarafından yapılan incelemede üretim hatası olduğu bayii aracılığıyla tarafıma bildirildi.Bayiide şu an ihtiyacımı karşılayacak ürün olmadığından bayiiden alışveriş çeki yada ürün bedeli olan 95 Tl min iadesini istedim fakat sadece işyerinden 95 TL lik alışveriş yapabileceğim alışveriş çeki yada ürün bedeli olan 95 Tl yi iade etmeyeceğini tarafıma söylemiş bu konudaki mağduriyetimin giderilmesini rica ederim.

    YanıtlaSil
  6. şikayet yazan arkadaşlar önce tüketici haklarını öğrenin sonra şikayet yazın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 26 Temmuz 2012 Tarihinde Ankara Meşrutiyet mağazasında 2 tişört aldım fakat 1 hafta sonra tüylenme ve çekme oldu . Tişörtleri incelemeye gönderdiler. İnceleme sonucu tişörtlerin içindeki etiketleri kestiğim için kabul edemeyeceklerini bildirdiler.

      Şimdi yetkililere soruyorum, tişörtlerin yaka kısmında RodiMood etiketi var, elimde ne zaman aldığıma dair fiş var, fişte zaten sizin ürün olduğu, tişörtlerin kodu var daha neyi bahane ediyorsunuz anlamadım. Bir daha asla sizden bir şey almayacağım. Ben 40 TL. kaybettim ama siz müşteri kaybettiniz.

      Sil
  7. SELMA DEDEOĞLU22 Ocak 2011 00:54

    Tüketici haklarını sanırım biliyo ayrıca ikaza gerek yok ,mağdur olan biri şikayetini en son çare buraya aktarmış.95 tl lik sıkıntı için yasal yollara başlasa bu miktarın minumum iki katını harcar ve yaklaşık 15 ay içinde davasını kazanır bir hukukçu olarak şundan eminim sonuçlanma süreleri kısa olsa çok kişi dava açıp neticesini bekler ülkedekihukuk sisteminin yavaşlığından çoğu cesaret edip hakkını arayamıyo .rodi GİBİ MARKALAR DA BU BŞLUĞU BİLDİKLERİNDEN ŞİKAYETİ OLAN MÜŞTERİYİ(tüketiciyi)YOK SAYIYORLAR

    YanıtlaSil
  8. Hakettiğiniz şekilde giyiniyorsunuz ,zaten giyim ve tekstil bitti herkey çin oldu elde kalan bir kaç marak da onlarda rodi başta kaliteyi unuttular,

    YanıtlaSil
  9. Işık Tuğlu2 Mart 2011 08:10

    Kıyafet markaları çoğaldıkça rekabet te arttı ürünleri artık satmak zorlaştı insanlar iyi yi bulup almak istiyor güzel ürün yapanlar ayakta basit ürün yapanlar ise kapanıp yok almak zorunda neyse siz yinede başınızı ağrıtmayacak firmaları tercih edin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ordu-Ünye rodi mooddan yaklaşık bir ay önce biri siyah diğeri gri iki pantolon aldım.Hatta çok beğendiğim için griden daha sonra bir tane daha aldım.Gri olanda sorun yok fakat siyah olan iki yıkamada bembeyaz oldu evde bile giyilmez o derece.Ben bütün siyah çamaşırlarımı 30 derecede perwol siyahla yıkarım.Rodi'ye götürdüm şikayetimi anlattım.

      Ürünü aldılar bir hafta sonra gittim Rodi kabul etmemiş sorunu.Kullanıcı hatasıymış.Zaten her şey kullanıcı hatası.Düzgün koşullarda yıkamamışım.Zaten ilk defa siyah birşeyim oluyorya hayatta nasıl yıkanacağını rodi öğretmiş sağolsun.

      Parasında pulunda değilim ama ben ürünü nasıl yıkadığımı çok iyi biliyorum insanları saf yerine koymayın sayın Rodi Mood yetkilileri.Siz de çok iyi biliyorsunuz hatanın sizin ürününüzden kaynaklandığını.Pantolonu geri göndermeseydiniz ne yapacağım ben onu üzerine kocaman Rodi Mood diye yazdırıp gezerim ancak.Zorla geri verdiler istemediğim halde.Hediyem olsun Rodi'ye boyatır tekrar satarsınız.

      Sil
  10. eniştemler yazın geldiklerinde onlarla alışveriş yapıp gönderdim köln e gittiler eniştem rodi de gömlek beğenip aldı gitti şimdi diyoki kayınço bukadar berbat bi marka ben görmedim hayırdır dedim
    gömlek rengi tanınmayacak halle dedi sizin memlekette kalite yokmu diyo soruyo bende ne deyim bi şey diyemedim satan yer diyoki getirin bakalım nasıl geri gelecekse 3000 km uzağa giden şey üstelik 30 tl lik bişey nasıl geri gelecekse hoş gelsede
    sanki değiştireceklerde kader dedim asla aynı hatayı bi daha yapmam

    YanıtlaSil
  11. RODİMOOD Ürün Değişimi Yapmıyorlar!
    01 Mart 2011 tarihinde 869923380**** model no'lu 1995 kazak model tanımı ahududu renkli 10 no'lu fiş numarasıyla Gaziantep Sankopark AVM Rodi Mağazası'ndan satın aldım. Ancak denemek için giydiğimde ön yüzünde bir leke olduğunu fark ettim.08 Mart 2011 tarihinde ürünü iade için götürdüğümde görevli olan kişi iade olamayacağını söyleyip incelenmek üzere 0420*** no'lu inceleme formu düzenleyerek ürünü teslim almışlardır. Aynı formun altında "ürün sonucunuz 15 gün içinde bildirilecektir. Ürün değişimi kabul edildikten sonra 1 ay içerisinde değişim yapabilirsiniz. Değişim kabul edilmezse ürünü 1 ay içerisinde mağazadan teslim alabilirsiniz" açıklaması mevcuttur.

    Buna rağmen 15 gün süresi geçmiş olup sonuç bildirilmemiş ve sonuçlanıp bildirilmemiş ise 1 aylık süreyi bilmeden doldurabilme imkanı olabilir. Bu durum Rodi gibi bir şirkete yakışmamıştır. Bu durumu düzeltip ürünüme değişimi konusunda yardımcı olacakları inancındayım. Yoksa gerekli yasal hakkımı kullanacağımı bildirmek istiyorum.

    YanıtlaSil
  12. Taner veli kaşlı18 Nisan 2011 05:42

    Geçen yıl bulunduğum yerde Rodi mağazası bulunmadığı için Samsun Rodi mağazasından bayağı yüklü bir alışveriş yaptım. 3 pantolon, 1 kazak ve 1 mont satın aldım. Tabi pantolon 3 adet olunca ve evimde de pantolonlarım olunca hepsini birden giymedim. Pantolonlar keten pantolondu ve sırayla giymeye başladım. İlk giydiğim pantolon kısa sürede rengini atmaya başladı ve kötü bir renk aldı.

    Daha sonra diğerini giymeye başladım, o da aynı şekilde rengini atmaya başladı. Son olarak kadifeye benzer kumaş olan pantolonu giydim, bu pantolon rengini atmamakla birlikte sadece dizleri ağarma yaptı (muhtemelen kullanım şeklinden). Aradan geçen zamanda Tokat iline Rodi bir mağaza açacak denildi ben de Niksar ilçesindeyim. Bir gün Niksar'da çiçekçide otururken Rodi'de yönetici olan ismini hatırlamadığım bir arkadaş çiçekçinin kayınçosunu Rodi Tokat mağazasında yönetici olarak çalıştıracaklarını konuşmaya başladılar.

    Ben de üzerimde bulunan pantolonu göstererek Rodi'nin eski kalitesi yok dedim, arkadaş da değişim talebinde bulun firma değiştirir dedi. Yaklaşık 45-50 gün önce mağaza açılınca rengi atan 2 pantolonu götürdüm 1 tanesinin belindeki barkot kağıdı çıkmış olduğundan almadılar, diğeri incelemeye gitti. Daha sonra 3 defa gittim ürün hala incelemede biz sizi arayacağız dediler. Aradan geçen zamana rağmen arayan yok. Tokat buraya 60 km, ben ancak işim olduğunda gidiyorum ve mağaza çalışanlarını sıkıştıramıyorum onlar da beni sallıyorlar galiba. Bana verilen fişin Seri no:08***, acaba ürün ne aşamada?

    YanıtlaSil
  13. Tokat Rodi mağazasından 16/04/2011 günü bir adet bayan çantası aldım fiyatı 29,99 tl idi fakat eve gittiğimde çantanın askısının hasarlı olduğu gördüm ve iade için 18/04/2011 günü aynı mağazaya gittiğimde kendilerinin alamayacaklarını fabrikaya gönderebileceklerini beyan ettiler. ve verdim bugün yani 28/04/2011 günü mağazaya gittiğimde çantamın fabrikadan geldiğini bana çantayı iade alamayacaklarını yerine başka ürün almamı söylüyorlar ben çantayı iade etmek istiyorum ne yapabilirim benim hakkım yokmu..

    YanıtlaSil
  14. Tokat Rodi mağazasından 16/04/2011 günü bir adet bayan çantası aldım fiyatı 29,99 tl idi fakat eve gittiğimde çantanın askısının hasarlı olduğu gördüm ve iade için 18/04/2011 günü aynı mağazaya gittiğimde kendilerinin alamayacaklarını fabrikaya gönderebileceklerini beyan ettiler. ve verdim bugün yani 28/04/2011 günü mağazaya gittiğimde çantamın fabrikadan geldiğini bana çantayı iade alamayacaklarını yerine başka ürün almamı söylüyorlar ben çantayı iade etmek istiyorum ne yapabilirim benim hakkım yokmu.. Gülcan ÇOBAN 0 505 543 99 66

    YanıtlaSil
  15. 21 Mart 2011 saat 13:41 Antalya 5m Migros Mağazası’ndan 49.99 TL’ye bayan çantası alındı. Alırken tereddütlü aldığımız ürünü saatler içinde iade etme kararımız doğdu. Aynı gün saat20.10’da mağazanıza iade için gittiğimizde iade olamayacağını ürün değişimi olacağı söylendi. Daha sonra biz şirketimize mail atarız yöneticilerden gelecek karara göre hareket ederiz cevabı alındı.

    Ben hiç bir mağazada böyle bir işletim görmedim. Yani zaman aşımı olmadan iade için gidiyorum bana git gel muamelesi yapılıyor. Ben şimdi ertesi gün zamanımı bununla mı geçireceğim? Pek çok mağazada ürün alımında 1 hafta sonra dahi iade yapılmaktadır. Bu benim hakkıma saygısızlıktır yani her seferinde dava konusu mu olacak veya tartışmaya mı gireceğiz.

    Her mağazada yetki o mağazada varken sizde neden yok? Bana yardımcı olmanızı diler umarım zorluk çıkarmazsınız! Aksi takdirde bütün haklarımı kullanacağım.

    YanıtlaSil
  16. RODİMOOD Rengi Atan Pantolonun İadesini İstiyorum!
    Nisan 2011de Afyon Rodimood merkez şubesinden aldığım siyah kot pantolonu yalnızca bir defa uygun koşullarda (30 derecede renkli deterjanı ile tersten) yıkamama rağmen rengi atmıştır. Mayıs 2011 başında mağazaya ürünü iade ettim ancak red cevabı aldım.

    Rodimood gibi bir mağazadan böyle bir ilgisizlik beklemezdim. Şikayetçiyim bir daha güvenip herhangi bir ürün almayı düşünmüyorum. Çevremdeki arkadaşlarıma aileme ve yakınlarıma da bu durumdan haberdar edeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muğla outlet mağazalarından Rodimod mağazasından 03.06.2012 tarihinde kapri pantolon aldım. İlk yıkamada renk attı değişim için mağazaya gittim bana değişim makbuzu doldurup beni gönderdiler. Aradan 10 gün sonra bana kullanım hatası diye ben hatalı bulundum.

      Ben rodi mağazası büyüktür ürünleri sağlamdır diye oradan ürün aldım ama mağazanın kendi hatasını bana yükledi ben bir daha rodi mağazasını asla kullanmam bu konunun araştırılıp tarafıma bilgi verilmesini istiyorum

      Sil
  17. 31.07.2010 tarihinde Şanlıurfa Abidepark Karşısındaki Mağazanızdan 15 adet saat aldım bu saatlerden 1 tanesi 1 haftalık kullanımdan sonra rengi bozuldu su kaçırmaya başladı. Bende değişmek için bu şikayetimi mağazanıza bildirdim onlarda daha 1 haftalık kullandığım ürünü teste gönderebileceklerini söyledi ve 12.08.2010 tarihinde ürünüm 15 gün teste gitti. 2 Gün önce mağazanıza gittiğimde red cevabının geldiğini gördüm. Gerekçe ise Paslanma su geçirme garanti altında değilmiş. İyide ben 1 hafta sonra paslanacak olan bir saate neden 34,99 lira para vereyim ? bu ürün öyle kir tutmaz leke tutmaz bir ürün nasıl oluyorda paslanıyor? Üstelik 1 Hafta içinde ben bu ürünü çarşıdan pazardan almadım Altında water resistant ibaresinede bakmadım. Su kaçıracağını ben nerden düşünebilirim ki.Ben bu ürünü Çarşıdan Pazardan el arabasında satılan bir seyyar satıcıdan almadım. Marka aldığımı Düşünüyorum. Bir markanın ürünü 1 hafta içinde ne olursa olsun müşteri memnuniyetini sağlamalıdır. Şimdi Sizin markaya çok Kırgınım Sizin Yardımlarınızı Bekliyorum.

    YanıtlaSil
  18. 22 Mayıs 2011 tarihinde Rodi Giyim-Kızılay-Ankara mağazasından 54.98 tutarında 2 adet keten pantolon aldım. 36/34 beden olan 1807k k.kum pantolon (üretim kodu: 7206, 8699918201*** barkod nolu) 27 Mayıs cuma günü Taksim'de bir büfeden su almak için yere eğildiğim anda yırtıldı. Söküldü demiyorum bakın yırtıldı. Hem de 30 cm kadar. Ben o vaziyette kaldığım otele döndüm. Yerli diye güvenerek ve beğenerek itimat ettiğimiz bir firmanın malının bu kadar kalitesiz olabileceğini hiç düşünmemiştim.

    Taksim'de mağdur oldum vs. Değiştirmek için aldığım mağazaya gittiğimde ise her türlü yokuşa maruz kaldım. Bunun üzerine müşteri temsilcisini aradım ama karşıma çıkan bayan sorunumu dinlemek yerine ezberlediği cümlelerle beni delirtti. Bu zihniyetle büyük marka olunur mu? İmkan olsa pantolonun resmini de siteye yüklesem de kaliteyi görseniz. Pantolonu hatıra olarak saklıyorum.

    YanıtlaSil
  19. AŞŞAĞIDAKİ YORUMU EN AZ ON SAYFAYA YAZDIM DAHA ETKİLİ OLSUN DİYE....
    İstanbul Viaport Rodi Mood mağazasından aldığım kazağımda tüylenme oluştu. Götürdüğümde incelemeye alınacağını söylediler, ben de bıraktım kargoyla bana göndermelerini rica ettim; ama şirket prosedüründe bunun olmadığını söylediler, ben de haftaya gelen değişim cevabı üzerine tekrar mağazaya gittim, aynı üründe beden uyumu olmadığı için başka ürün alabileceğimi söylediler. Ben de başka ürün beğendim, bunda da aynı sorun olur mu sorusuna bunda yaşamazsınız bunun ipliğinde olmaz dediler. Ben de kabul ettim ama onda da aynı sorunu yaşadım tekrar mağazayı aradığımda bana yine aynı prosedürlerin uygulanacağını söylediler, yine kargo teklifinde bulundum ve reddettiler, müşteri hizmetlerini aramamı söylediler oradan da aynı cevabı aldım daha yetkili biriyle konuşmak istediğimde olumsuz cevap aldım.

    Kısacası 1 ürünü kullanabilmem için 5-6 defa mağazaya gitmem gerekecek ve haftada 1 gün olan iznimi bu yolda harcamam gerekecek aynı zamanda mevsim geçecek ve bu ürünü istediğim zamanda kullanamayacağım. Bir de müşteri temsilciliği denilen konu müşterilere hizmet vermek amaçlı değil sadece yetkili kişilere ulaşamamız için kurulmuş bir bölümmüş bunuda anladım.

    İnşallah yazılı bu kadar şikayet bu olayların düzelmesine vesile olur ve markalar mağazalar daha kaliteli mal ve hizmet verirler.

    YanıtlaSil
  20. Birkaç gün önce arkadaşımla birlikte Şirinevler şubesinde pantolon almaya gittik. Bulunduğumuz kattaki 3-4 personel ne yüzümüze baktılar ne de yardımda bulundular. Fakat seçtiğimiz pantolon 32-34 tü ve biz 32-32 olup olmadığını sormak üzere çekinerek de olsa yanına gittik. Fakat sanırım rahatsız etmiş olacağız ki aldığımız cevap aynen şuydu: Onu aldığınız yere baktınız mı yoksa yoktur!

    Pantolonu aldık ve kasaya gidiyorduk ki karşı askıda bizim sorduğumuz pantolonun aynı modeli ve 32-32 si o an sevinçten olsa gerek aldığımız gibi kasaya gittik ve ödemesini yaptık. Tekrar aynı yerden alışveriş yapmayı düşünmediğimiz için şikayetimizi buradan dile getirmek istiyorum. İstediğim pantolonun modeli ve bedeni belliyken bulabilmek için tüm mağazadaki bütün pantolonları karıştırmam mı gerekiyor ?

    Kimin vakti bu kadar bol ? Ayrıca bu çalışanlar askıdaki ürünü satmak istemiyorlar mı ? Baştan savma cevaplarla ancak müşteri kaybettirirler. Sonuçta tüm ürünler sistemde kayıtlı değil mi oradan bakıp ellerinden olup olmadığını bilebilirler. Rodi 'yi temsil edebilen personellerle hizmetinize devam edebilmenizi dilerim.

    YanıtlaSil
  21. Diyarbakır RodiMood mağazasından 200 TL'lik alışveriş yaptım. Bunların içinde 6 yaşındaki çocuğuma aldığım kot pantolon da vardı. Çocuğun giymeye başlamasından 3 gün sonra pantolon düğmesinin ilik kısmı söküldü. Ben de pantolonu yıkamadan mağazaya götürdüm. İade etmek istedim.

    Onlar genel merkeze göndereceklerini söyleyerek 22 Mayıs 2011 tarihinde benden pantolonu aldılar. Bugün yani 13 Haziran 2011 tarihine kadar 2-3 defa uğramama rağmen ürünün hala gelmediği ve ürünün iadesinin reddedildiği bilgisini aldım. Genel merkezi aradım, uzun uğraşlardan sonra kalite departmanında bizim ret kararını veren kişiye ulaştık.

    Ben kendisine niçin ret cevabını verdiniz diye sorduktan sonra kişi bana o söküğün üretim hatası olmadığını, çocuğumun bu işi kendisinin yapmış olabileceği bilgisini verdi. Ben kendisine çocuğun pantolonu doğru dürüst giymediğini giyse bile bu kadar zararı üç günde veremeyeceğini bildirdim. Orada görev yapan o bir kişi bütün RodiMood adına konuşarak beni tersledi ve bana bu işin sorumlusunun çocuğum olduğunu söyledi. Gerekli yasal yollarımı arayacağım. 3-5 kuruş için değil ama yanlışlarını düzeltmek için bu işin takipçisi olacağım.

    YanıtlaSil
  22. 11 Haziran 2011 tarihinde Aydın RodiMood mağazasından 6 adet ürün aldım. İkinci üründe %50 kampanyası dahilinde işlem yapıldı. Aldığım ürün Foreign Trade 6125M Woman elbise. Almış olduğum bu ürünü 15 Haziran 2011 tarihinde değiştirmek için gittiğimde kampanyanın sadece o gün geçerli olduğunu ve ürünü değiştirmek istemem durumunda 13 TL ekstra ücret ödemem gerektiği söylendi.

    İşin ilginç yanı o bitmiş olduğu söylenen ikinci üründe % 50 kampanyası halen devam etmekte. Almış olduğum ürünün fişiyle birlikte gitmeme rağmen ürün değişikliği yapılmadı. Başka hiçbir yerde böyle bir muameleyle karşılaşmadım. Aldığım ürünü fişiyle birlikte getirdiğim taktirde değiştirmek benim en doğal hakkım ve bu konuda Aydın RodiMood mağazasından (Yağcılar içinde) şikayetçiyim.

    YanıtlaSil
  23. ORHAN / ANKARA18 Haziran 2011 03:10

    Rodimood'un Ankara Anteres mağazasından bir pantolon aldım, paçasını yapıyor musunuz diye sordum, evet dediler, hiç ücretten bahsetmediler, pantolonun bedelini kredi kartı ile ödedim. Paçayı nerede yaptıracağım dediğimde, fiş yazmaya başladılar ve bir gün sonra alabileceğimi söylediler. Ben de evimin mağazaya uzak olduğunu tekrar gelemeyeceğimi belirttim ve birkaç saat içinde olamaz mı dedim. Hayır dediler.

    Bunun üzerine paça yaptırmaktan vazgeçtiğimi belirterek pantolonumu alıp evime gittim. Bana paça ücreti aldık, iade edelim filan demediler. Evde fişi incelediğimde ne göreyim, 1,5 TL paça boyu kısaltma ücreti, bana sormadan beni bilgilendirmeden pantolonun fiyatına eklemişler ve yapmadıkları işin ücretini peşin peşin tahsil etmişler.

    Kocaman mağazanın pantolon paçası için para alması zaten başlı başına bir durum... Hele hele yapmadığı pantolon paçası için para almasına ne demeli siz söyleyin. Telefon edip durumu anlatmak istedim ancak ne mümkün, ürünün fişinde mağazanın telefon numarası yok, kredi kartına ait slipte bir numara var, o numaradan da bir ev çıkıyor ve telefona çıkan bayan artık gelen telefonlardan bıkmış usanmış adeta.

    YanıtlaSil
  24. RODİMOOD Web Sitesi Güncel Değil!
    Kocaman markasınız ama web siteniz bile 2010 yılına ait. Böyle bir markada bu kadar basit bir neden olması çok üzücü. Firmanızın verdiği önem bu noktada ortaya çıkıyor, bu da müşteri memnuniyetsizliğine neden oluyor.

    YanıtlaSil
  25. SERVET SANCAK2 Temmuz 2011 04:14

    İnegöl AVM'deki mağazadan ilk açılış günü birkaç kalem mal satın aldım. Bunların içinde iki tane de kol saati vardı. Bunlardan birisinin düzgün çalışmadığını bir gün sonra fark ettim ama Samsun'daydım. İşim nedeni ile tekrar İnegöl'e uğradığımda mağazaya uğradım ürünün değiştirilmesini istedim değiştirmediler.

    Ürünü merkeze göndereceklerini ve sonucundan bana bilgi vereceklerini söyledi mağaza yetkilileri ama en az 20 gün geçmesine rağmen olumlu veya olumsuz geri dönmediler.
    Ürünün kıymeti yok ama davranış çok önemli. Verilen sözde durulmalı, yapacağız dediklerinizi yapmalısınız Rodi Mood...

    YanıtlaSil
  26. Mardin RodiMood mağazasından eşime bir tişört aldım. Sadece 2 gün giydi. Yıkamadığımız halde önünde küçük delikler oldu. Mağazaya götürdüm garantiye yollamamız gerek dediler.

    İki hafta sonra tişörtü o halde bana geri verdiler. Üründe belirtilen problem yıkama hatasıymış. Üretim hatası bulunmayan bu ürünün değişimi mümkün değildir diye yazı ile belirtmişler. Bilirkişi tarafından incelenmiş. Bu bilirkişi benden daha mı iyi biliyor tişörtün yıkanıp yıkanmadığını? Tişört hiç yıkanmadı.

    YanıtlaSil
  27. 15 Haziran 2011 tarihinde Giresun Rodimod mağazasından kredi kartımla eşim tarafından bana alınan ürünler bana olmadı. Olanı almak için 20 Haziran 2011 tarihinde gittiğimizde olan da bulunamadı. İade etmek istediğimi söylediğimde belki diğer mağazalarımızda bedenini bulur getiririz dediler. Uzun süre arayan soran olmadı.

    03 Temmuz 2001 pazar günü beni mağazadan arayıp ürünlerin bulunamadığı söylendi. Bende ertesi gün iade etmek için gittiğimde 04 Temmuz 2011 benden kredi kartı numaramı istediler verdim, fişini istediler verdim, slip i istediler veremedim çünkü ürünler alınırken slip verememişlerdi.

    Saat 18:30'dan 19:30'a kadar mağaza müdürünü bekledim. Mağazaya geldi mail atacaklarını ürünü geri alamayacaklarını söylediler. Sizin için her yeri aradık gibi cümleler kurdular. Bende benim için özel bir şey yapmadıklarını benim para verdiğimi belirterek haklarımı bildiği söyledim. Şayet ürünü almazsanız tüketici haklarına şikayet edeceğimi bildirdim. Ürünü aldılar mail sonucuna göre iade işlemini tamamlayacaklarını ve beni arayacaklarını söylediler.

    08 Temmuz 2011 tarihinde bankamı aradığımda paranın iade edilmediğini söylediler. Bugün itibariyle arayan soran da olmadı. Pazartesi ben arayıp çözüm bulamazsam bankamdan isteyeceğim evraklar ve ürün fişinin fotokopisi ile tüketici hakları mahkemesine müracaat edeceğim

    YanıtlaSil
  28. Babalar gününde İzmir Şirinyer RodiMood mağazasından babam için 2 adet kapri model pantolon aldık. Aldığımız gün personelin asık suratlı hizmetini yoğunluklarına verip önemsemedik. Babam bu her iki ürünü de birer defa olmak üzere giydi. Bir tanesinin arka cebindeki çıtçıt kendi kendine çıktı.

    16 Temmuz 2011 Cumartesi günü bu ürünü düzeltme yapılması için mağazaya tekrar götürdüğümüzde; kasa görevlisi önce bizi ters ters dinledi. Sonra daha yetkili olduğunu düşündüğümüz bir beyin yanına gidip durumu anlattı. Bu beyefendi gayet çirkin bir tavırla 'Yani!' diye cevap verip, suratı asık şekilde yanımıza geldi. Yine aynı çirkin ses tonuyla ve ürünün fişi olmasına rağmen babama 'Bu ürün ne kadar giyildi? Ne zaman alındı?' vs. şeklinde hesap sormaya başladı.

    Bu tavır karşısında ben kendisine bir veya iki defa giyilen bir ürünün bu kadar çabuk bozulmasının hiç normal olmadığını söyledim. Beyefendinin cevabı aynı terslikle 'Bu düğme bir yere takıldıysa düşmesi gayet normal.' şeklinde oldu. Ancak ürünü giyen 5 yaşında bir çocuk değil 47 yaşında koskocaman bir insan, sanırım kendisi bunu algılayamadı. Sonra ürünü alıp olup olmayacağını terziye soracağını söyleyerek, babamın adını soyadını ve numarasını aldı.

    Bize herhangi bir evrak, kağıt vs. vermedi. Sonuç için telefon bekledik ve aranmadık. 2 gün sonra yani 18 Temmuz tarihinde tekrar RodiMood'a gittiğimizde ürünün ortada olmadığını öğrendik.
    Bu kadar yetersiz hizmet anlayışına sahip bir mağazadan bir daha alışveriş yapacağımı hiç sanmıyorum.

    YanıtlaSil
  29. 1 Temmuz 2011 tarihinde Hatay Konsinye bayinizden almış olduğum tişörtün ilk giyilmesinde renk vermesinden rahatsız olmam üzerine çıkarmak istediğim sırada bir yerinde delik olduğunu fark ettim. İade için mağazaya gittiğimde fişimi sormaları benim de onu kaybetiğimi söylemem üzerine bunu alırız ama değişim çok zor denildi.

    Ben de biliyorum ki 54 seri nolu katma değer vergisi genel tebliğinin B/1 bölümünde, tüketiciler tarafından satın alınan malların çeşitle nedenlerle iade edildiği durumlarda satıcılar tarafından iade edilen mal nedeniyle gider pusulası düzenleneceği ve tüketiciden iade edilen mala ait belgenin geri alınacağı açıklanmıştır.

    Diğer taraftan iade edilen malın yerine aynı veya başka bir malın verilmesi halinde ise, bu defa verilen yeni mal için fatura ve benzeri belge düzenlenecek ve söz konusu belgenin tüketici tarafından kullanılmasını önlemek amacıyla bu belge gider belgesi olarak ücretlilere vergi iadesinde ve özel gider indiriminde kullanılmaz şerhine yer verilecektir. şeklinde ifadeler yer vermektedir. Bu yüzden defolu ve aşırı derecede renk veren ürünümü değiştirilmesi için gereğini arz ederim. Ayrıca böyle bir mağazanın ancak ve ancak işportacılarda karşılaşılabilecek sorunlarla uğraşıyor olması kalitesini ne şekilde bozduğunun kanıtıdır.

    YanıtlaSil
  30. 12 yaşındaki oğlum için alışveriş yaptım. Ancak, eve götürdüğümde aldığım ürünlerin oğluma uymadığını kesimlerinin dar olması nedeniyle fark ettim. Sonraki gün olan cumartesi günü işim dolayısıyla Siirt’ ten ayrıldım ve ancak 06.09.2010 tarihinde dönebildim. Almış olduğum ürünlerin iadesini istediğimde kasa elemanının ürüne bakmadan iade alamayacağını, ısrarım üzerine bir diğer kasa elemanı iade alınamayacağını ancak değişim yapılabileceğini söyledi.


    Daha önce de LCW dan defalarca ürün iadesi yaptığımı söylememe rağmen rodinin kasa elemanı bizde iade yok deyip kesip attı. Şimdi merak ettiğim 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun maddeleri LCW için ayrı, rodi için ayrımı işliyor. Yada başka bir değişle sattığım ürün bu ister alırsın ister almazsın zihniyeti mi hakim. Ve bundan emin olun bu memnuniyetsizliğimi tüm dostlarıma ileteceğim.

    YanıtlaSil
  31. Birkaç hafta kadar önce Marmara Forum AVM'deki Rodimood'dan iftar saatlerine yakın alıveriş yaptım ve gideceğim yere çok geç kaldığım için apar topar mağazadan çıktım. 2 ad. pant ve 1 tshirt aldım. Pantolonlar gayet güzel olurken tshirt bedeni s olmasına rağmen çok bol ve büyük durdu. Sadece 2 gün sonra üzerinde benden ve fiyat etiketleri ile mağazaya götürüp xs bedeni var ise beden değişmini, yoksa daha dar kesimli bir tshirtle değişimini istedim ve belirttiğim gibi mağazadan apar topar çıktığım için faturamın olmadığını aldığım gün orada düşmüş olabileceğini belirttim.

    Kasada duran bayan beni dinleme zahmetinde bile bulunmadan hayır kesinlikle değiştiremiyoruz diyerek lafımı ağzıma tıkarak, mağazadan çıktı. Çıkarken kasadaki diğer erkek personele kaş göz yaptı. Üzerinde ürün kodu fiyat beden gibi tüm etiketleri duran ve alışveriş sırasında yardımcı olan bayan arkadaş da 2 gün önce aldığımı hatırlamasına rağmen hiçbir personelin yardımcı bir tavrı olmamıştır.

    Bir daha oradan alışveriş yapmayı asla düşünmüyorum. Ayrıca firma yönetimine şunu sormak istiyorum; bir firma personeline ne gibi bir ayrıcalık tanıyor da tüm markalar müşterilerini kapılarda karşılarken bu mağazanın personelleri müşterilerine bu kadar ters, ilgisiz davranabiliyor?

    YanıtlaSil
  32. 20 Ağustos 2011 tarihinde il dışından gezme amaçlı Elazığ iline geldiğimde Elazığ Rodi Mood Şubesinden mor renkli yazlık bir çift ayakkabı satın aldım.

    Satın almış olduğum ayakkabı bana görevlilerce poşet içerisinde teslim edildi. Aynı günün akşamı bulunduğum ile geri dönüp poşeti açtığımda satın almış olduğum ayakkabıların topuk desenlerinin farklı olduğunu fark ettim.

    İlgili şube ile telefonla irtibata geçerek güvenlik sebebiyle tekrar Elazığa gelemeceğimi, kargo masrafının tarafımdan karşılanması kaydıyla ayakkabıları şubeye geri gönderip, doğru çiftlerinin adresime gönderilmesini istedim. Telefonda görevli bayan bana sert bir üslupla bunun mümkün olmadığını, ayakkabıyı kontrol etmenin kendi görevleri olmadığını, değiştirmek istiyorsam tekrar mağazaya geri gelmem gerektiğini, kargo ile göndermeyeceklerini söylemiştir.

    Türkiye'nin değişik illerinde birden fazla mağazası olan böyle bir kuruluşun diğer illerde çalışan güleryüzlü personelinin aksine Elazığ ilinde karşılaştığım bu tavır beni şok etmiş bulunmaktadır. Personelin hem hatalı olması hem de gönderme masrafının dahi tarafımdan karşılanacağını belirtmeme rağmen bana yardımcı olmamaları sebebiyle bir daha aynı mağazadan hiç bir şekilde alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

    YanıtlaSil
  33. Rodi mağazasında bir ürün alınca ikinci ürün %50 indirimli diye 2 tane pantolon aldım.
    Pantolonun fiyatı 29.90 TL 2 pantolon ortama 45 TL'ye almış oldum.
    Pantolon ilk giydiğimde renk verdi ve pamuklandı ve hiç yıkanmamıştı garantiye götürdüm kabul edildi.

    Bana yerine başka ürün alabileceğim söylendi bende yine pantolon aldım.Ama bana 15 TL bir fark ödemem gerektiğini söylediler.İkinci pantolon % 50 indirimli almışım.İster pantolon istersem başka bir şey aldığımda bana 15 TL indirim yapılacağını eğer aynı pantolondan alırsam 15 TL fark ödeyeceğimi söylediler.

    Ben sonuçta oradaki indirime bakıp 2 adet pantolon aldım kusurlu ürününde birebir aynısıyla değiştirilmesini istedim ama anlatamadım.Orada onlarda 29.90 TL olan pantolon olduğu halde bana aynı pantolondan yok denildi oradakilerde farklı ürünmüş.

    Ben Rodiden sonuçta 2 adet 29.90 fiyatında ürün aldım para iadesi zaten yok bende istemedim, ama kusurlu olan bir malın aynısını fark ödemeden almak benim hakkım olduğunu düşünüyorum.Ben paranın derdinde değilim ne pantolon nede arada ödediğim farkı istiyorum aradaki farkı buradaki mağaza Somaliye sms atarak yardımda bulunsun.


    Ben sadece yapılan haksızlığın yanlış ve haksız bir uygulama olduğunu anlatmak istiyorum.
    Sonuçta ben 29 TL olan bir ürün kusurlu cıktı bana 15 TL ürün al yada 15 TL fark demeleri çok yanlış.

    YanıtlaSil
  34. Merhaba Sayın Rodimood Müşterisi,

    Öncelikle marka ve ürünlerimize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

    Mağazamızın personelleri ile yaşadığınızı belirttiğiniz rahatsızlıktan ötürü üzgün olduğumuzu belirtir, konuyu tarafımıza ilettiğiniz için teşekkür ederiz.

    Konuyla ilgili şirket bünyemizde gerekli inceleme ve müdahaleler yapılacaktır.

    İlgi ve geri dönüşünüz için tekrar teşekkür eder. Görüş ve önerilerinizi aşağıdaki iletişim kanalları ile bize ulaştırabileceğinizi hatırlatır, bu iletişimden memnuniyet duyacağımızı bilmenizi isteriz.

    Saygılarımla...

    RODİMOOD
    Müşteri ilişkileri
    444 4 189---1101
    musteriiliskileri@rodimood.net

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ablam bana Rodi'den L beden hediye T-shirt almış. Üzerime büyük geldi, fişiyle beraber gittim. Üründe değişim olmuyormuş. 15 gün içinde değişim hakkım yok mu? Nerede tüketici hakları?

      Sil
  35. Arefe günü (29 Ağustos 2011) tarihinde Rodimood Heykel Mağazasından 4 adet pantolon aldım. Aldığım pantolonlardan biri dar geldiğinden aynı gün içinde değişime gittiğimde kasadaki yetkililer, merkezimizden bize verilen talimatla indirimli ürünlerde değişim yapamadıklarını söyleyip, müşterisi olduğum firma tarafından mağdur edildim.

    Ben parasını falan talep etmedim. Sadece ürünün yerine farklı bir ürün alarak değişim yapacaktım. Sonuçta aldığım pantolon bana küçük gelmişti. Bildiğim kadarı ile 4822 sayılı Tüketicinin Koruması hakkındaki kanunda belirtilen, müşterinin 7 gün içinde hiçbir gerekçe göstermeden ürünü reddetme hakkı dahilinde iade ve değişim işlemleri yapabilmesi gerekirken, devletin kanunları yerine, kendi kanunlarını uygulayarak hem müşterileri kaybetmekte, hemde mağdur etmektedir.


    Müşteri memnuniyetini hiçe sayan ve müşterilerini mağdur eden senelerin isim yapmış firmasına hiç yakışmadı.Ben bu pantolonları seyyar satıcıdan almadım. Rodimood firmasından aldım.Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

    YanıtlaSil
  36. RodiMood Trabzon mağazasından Şubat 2011 de 90 TL'ye aldığımız gri renkli montun rengi 3-4 ay sonra kızarmaya başladı. Bir kez yıkadıktan sonra iyice kızaran montu Antalya 5 M migros'taki RodiMood mağazasına 19 Eylül 2011 de değişim için iade ettim.

    Bana iki hafta sonra sonucun bildirileceği söylenmesine rağmen 22 Eylül 2011 de telefonla ürün değişim isteğimizin geri çevrildiğini söylediler. Sizin için her şey bu kadar basit mi? Biz parayı çok zor kazanıyoruz ama siz çok çabuk reddediyorsunuz.

    Ben bu ürünün iadeye test için gönderilmediği kanaatindeyim. Benim mantığımca bir montun giydikçe renginin değişmesi giyenin hatası değildir. Giyenden kaynaklanması için ya üzerine kimyasal bir şey dökülmesi lazım ya da başka bir olumsuzluk gerekir.

    Bu da gönderilmiş olsa idi testte anlaşılırdı yüzde yüz. Sonuç olarak bana, teste bile gönderilmeyerek olumsuz cevap verilen az para değil 90 TL ödeyerek aldığım montun neden değiştirilmediğinin açıklanmasını ve mümkünse tekrar teste gönderilmesini rica ederim.

    YanıtlaSil
  37. RODİMOOD Çantamdan Haber Yok!
    Haziran ayı sonunda karabük seyahatim sırasında onel avm'de bulunan linda collection'dan bir kaç ürün aldım. Aldığım ürünler arasında bulunan çantamın memleketime döndüğümde 1-2 kez kullandıktan sonra sapını tutan düğmesi koptu ve kullanılamaz hale geldi.

    Firmayı aradım, Bursa'da herhangi bir rodimood mağazasının sorunumu çözeceğini söylediler. Bende ürünü Bursa ulu camii karşısındaki rodimood mağazasına teslim ettim. O günden beri arıyorum, gidiyorum. Hala çantadan bir haber yok.

    Alt tarafı bir düğme takılacak. 3 ay oldu bir tamirciye götürsem sorun çoktan çözülmüştü. Şimdi teslim kağıtlarımı da bulamıyorum. Ben düğmelerde farklılık olmasın diye firmaya gittim.
    Çantamdan oldum. Lütfen artık çantamı yapılmadıysa bile geri istiyorum.

    YanıtlaSil
  38. Şikayet var25 Ekim 2011 01:53

    Yazın Antalya Özdilek şubenizden aldığım kapri Antalya'da tam 4 kere giymeme rağmen ağarma yaptı. Zaten 1 haftalığına gittiğim Antalya tatilinden sonra yaşadığım şehir Sivas'a geldiğimde durumu fark ettim ve buradaki Rodi şubesine belirttim. Ürün daha 2 haftalık olmasına rağmen yine de fatura olmadan bir işlem yapamayacaklarını söylediler.

    Kaldı ki ayıplı ürünlerde fatura yerine slip de geçerli bir belge sayılabilmektedir. Ama mağaza görevliniz bunu bir türlü kabul etmedi. Fiş'in slipten tek farkı firmanızın ödediği Kdv'dir. Para iadesi gibi bir durumda zaten o Kdv farkını vermeye razıydım. Hatta esas amacım para iadesi de değildi ürünün hatasızıyla değişimi ya da ürün tutarında alışveriş çeki vb. idi.

    Bunlar fiş olmasa dahi tamamıyla ayıplı mallarda tüketicinin talep edebileceği haklarmış tabi bunları yeni görüyorum 30 gün yasal süre geçtikten sonra. Beni eksik bilgilerle oyalayan görevlinizden, ürün kalitenizden ve müşteri memnuniyetinizden şikayetçiyim. Bir daha Rodi'nin önünden bile geçmeyeceğim eminim.

    YanıtlaSil
  39. Rodi sevenler...29 Ekim 2011 08:30

    RODİMOOD MAĞAZALARINDA BAYRAMA ÖZEL ÇEŞİT VE KAMPANYALARI İLE SİZLERE MERHABA DİYOR .

    ÜSTELİK HADİYE ÇEKİ AVANTAJIDA VAR.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir ay önce deri mont aldım ve ürün defolu çıktı. Ürünü, mağaza sorumlusuna bildirdim, fabrikaya gönderdiler ve bir hafta içerisinde ürün değişimi için beni aradılar. Mağazanıza gittim, aldığım ürünün fiyatı 120 TL idi. Kasadaki arkadaş E** Bey ürünün kampanyaya girmiş fiyatının 70 TL olduğunu ve benim 70 TL'lik alışveriş yapabileceğimi söyledi.

      Sil
  40. RODİMOOD Kadife Ceketim Soldu!
    Batman RodiMood'tan almış olduğum 16649 iade seri no'lu, 8699233875732 kodlu kadife lacivert 1031 model tanımlı ceketim iki ay içinde kuru temizleme bile yapılmadan lokal yerlerden güneş solması meydana geldi. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. O kadar para verip iki ay bile giyemeyeceksem bir ürünü ne anlamı kaldı ki.

    YanıtlaSil
  41. RODİ MOOD Adana bayiliklerinin herhangi birinden bir mont aldım aldığımda montta herhangi bir sorun yoktu ancak ürünün üzerindeki defo ben evde tekrar üzerime giydiğimde kendisini gösterdi bende tekrar mağazaya götürmek için montu kaldırdım..Yaklaşık dört gün boyunca mağazaya gitmeme rağmen mağaza açık değildi ve bende montu değiştiremedim beşinci günün sonunda mağazayı çok şükür açık bulabildim ve değişim yapmaları için ürünü gösterdim ürünü göstermem mağaza sahibinin inanılmaz ifadesi ve ürününün asla böyle olmayacağına dair kabul etmeyişi beni şaşırttı ve ben buradan belki olurda sesim duyulur diye hemen gelip yazmak istedim ürününüz hatasını sizin biz tüketicilerden daha iyi bilmesi gerekiyor madem bu ürünleri kabul etmiyorsunuz o zaman satmayın satıyorsanızda hatalarınızı kabul edip değişimlerini yapın...

    YanıtlaSil
  42. Merhaba Sayın Rodi Mood Müşterisi,

    Öncelikle marka ve ürünlerimize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

    Magazamızdan almış olduğunuz ürünle ilgili rahatsızlığınızı iletmişsiniz, ürünü satış fişiyle birlikte herhangi bir Rodi Mood mağazamıza götürerek destek alabilirsiniz.

    Mağazalarımıza götürülen ürünler üzerinde mağaza personeli tarafından ön inceleme yapılır. Ürünle ilgili hatanın üretimden kaynaklandığı tespit edilebiliyorsa, değişimi o anda mağazada yapılır. Eğer üründeki hatanın üretim ya da kullanım kaynaklı olduğunun tespiti o anda mağazada yapılamadıysa; Ürünler test / tadilata tabi tutulmak üzere merkezimize ilgili birime gönderilir. Ürünler grubuna göre Ürün Teknologları tarafından incelenir. Test sonucuna göre ürünü teslim alan mağazamız tarafından;

    Üründe üretim kaynaklı bir problem söz konusu değilse ürün müşterilerimize iade edilir veya isteği doğrultusunda tadilatı mümkün olan ürünler için tadilat hizmeti verilir.

    Eğer test sonucuna göre üretim kaynaklı bir problem söz konusuysa ürünün değişimi sağlanır.

    Yukarıdaki saymış olduğumuz nedenlerden dolayı, (ürün/ürünlerin kargoyla merkeze gelmesi, ilgili birim tarafından incelenmesi gibi süreçler için) müşterilerimizden 15,20 gün süre istemekteyiz.

    Görüş ve önerilerinizi aşağıdaki iletişim kanalları ile bize ulaştırabileceğinizi hatırlatır, bu iletişimden memnuniyet duyacağımızı bilmenizi isteriz.

    Saygılarımla.


    RODİMOOD
    Müşteri ilişkileri
    444 4 189---1101
    musteriiliskileri@rodimood.net

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 4 adet pantolon aldım 2'sinin faturası yoktu bulamadım, 2'sinin faturası vardı. 3 ay içerisinde renk atmasından götürdüm 1 ay bekledim, hata bizde değil diye ürün geri geldi. Bir sefer yıkanan pantolon renk attı, değişiriz denildi değişim olmadı. Böyle firma anlayışı olmaz, tüketici haklarına şikayet edeceğim.

      Sil
  43. Rodimood'un sürekli müşterisiyim. Özellikle jeans'lerinin kesimlerini çok beğeniyorum.10 yıldır Rodimood harici hiçbir markadan kot pantolon almadım.Geçenlerde aldığım X370 Rıcky Man Ice Legend Wash kot pantolon farklı renginden almak istedim ve mağazalarda bulamadım.

    Bunun üzerine müşteri hizmetlerinden bilgi almak istedim;fakat günlerdir aramama rağmen müşteri hizmetleri telefona cevap vermiyor. Mail yoluyla ulaşmayı denedim.Oradan cevap gelmedi.Ürünleri bu kadar kaliteli olan bir firma nasıl olur da müşteri hizmetleri noktasında bu kadar eksik kalır anlamış değilim.

    YanıtlaSil
  44. levent bektaş17 Kasım 2011 03:11

    iyi günler kurban bayramından önce bir ceket aldım antakya saray cad rodimood magazasından kollarının kısatılmasını isyedik ürünü çok kötü yapmışlar sanki pantolon paçası gibi katlayıp 4 düğmeli ceketi 3 düğmeye düşürmüşler estetik rodiye yakışmamış tuaf olmuş lütfen ilgilenmenizi isterim gerekirse benden veya magaza çalışaınınızdan resimlerini msn nize yollayalım şimdi kadifeceket rodi modda almadım saygılarımla
    05354045825

    YanıtlaSil
  45. FATİH DURSAN yazdı
    RODİMOOOD Değişim Yapmadı!
    05 Kasım 2011 tarİhinde Manavgat Rodi Mood mağazasından Let's Go Jeans markalı 010570 ürün kodlu triko V yaka kazak aldım. 2 gün giyme sonucunda herhangi bir yıkama olmadan bilek kısmında aşırı esneme ve bozulma oldu.Değiştirmek için mağazaya gittiğimde muhatap bir yetkili bulamadım.3.kez gittiğimde yine yetkili kimse yoktu .Siz bırakın biz sorar size telefon ile haber veririz denildi.Bıraktık kazağı ve haber bekledik.Daha sonra gelen habere göre ilgili incelemiş.Tüketiciden kaynaklı demiş.İki gün kullanmayla hiç yıkamadan bir kazağın bileğinin bozulması kazaktaki kalitesizliği göstermez mi?Değiştirmeyi kabul etmediler.

    YanıtlaSil
  46. RODİMOOD Defolu Ürünü Değiştirmedi!
    Kurban Bayramı'ndan 1 gün önce Balıkesir Merkezde bulunan Rodimood mağazasından 1 adet pantolon aldım. Evime gittiğimde pantolonu ütülerken pantolonda çeşitli yerlerinde defo olduğunu gördüm ve pantolonun ütülemeyi bıraktım.

    Tekrar katlayıp poşetine koydum zamanım olmadığı içinde bayramın 2 veya 3. günü pantolonu aldığım mağazaya götürdüm sorunumu anlattım benden haklı olarak alışveriş fişi istediler. Bende fişi bulamadığımı söylediğimde bana yardımcı olamayacaklarını pantolonu kendilerinden almış olduğumu ispatlamam gerektiğini başka mağazadan da almış olabileceğimi söylediler ve çalışanlardan biri başından geçen saçma sapan bir olayı anlatmaya başladı bana ne alakaysa hala anlamış değilim.

    Ardından Rodimood müşteri hizmetlerini defalarca aradım telefona kimse olmadı. Mail attım dönen ilgilenen olmadı. Sonuç olarak bu üründe Rodimood etiketi bulunuyor ve hatanın da üretim hatası olduğu açık açık ortada olmasına rağmen kendi ürünlerine ve hatalarına sahip çıkmadılar.

    Bundan sonra Rodimood dediklerinde 2 defa düşüneceğim, zorda kalmadığım sürece de alışveriş yapmayacağım.

    YanıtlaSil
  47. RODİMOOD Telefonumu Arayıp Reklam Yapıyorlar!
    Bugün birden cep telefonum çaldı açtım baktım bir bayan takır takır bir şeyler saydı sonra telefonum kapandı. Kim bu diye numarayı araştırdım. 0212 456 60 00 bu telefondan aramışlar.
    Dönüş yaptım defalarca aradım hep meşgul cevap vermiyorlar. Şiddetle kınıyorum.!

    Böyle reklamda olmaz ticarette olmaz. T** T**'un B** reklamından bıktım zaten onuda kapattıracağım. Beni ne hakla arıyorsunuz?. Telefonla rahatsız etmeye utanmıyor musunuz?.
    Arıyorum ama telefonu açmıyorsunuz. Şiddetle kınıyorum! Kafayı değiştirin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rodi mood tan 4 ay önce alıp 1 ay giyilen t-shirtün yakasında beyazlanma oldu. Renginde solma oldu. Ürünü mağaza aracılığıyla incelemeye gönderdik. Gelen cevap yıkama hatası dendi. Sanki biz renkli çamaşırların kaç derecede yıkandığını bilmiyoruz ve Rodiden ilk kez t-shirt alıyoruz.

      Telefonda görüştüğüm yetkili renk solmasını kendi kusurları olarak görmüyor. Madem biz yanlış yıkadık ,yakanın tersinde niye solma olmadı ,gövdesinde niye solma olmadı? Ürünü 2.kez incelemeye göndereceğim t-shirtta problem yok ise (benim oğlum giymiyor).Ben t-shirtu konuştuğum yetkilinin yakınlarına teklif etmesini isteyeceğim ,bakalım yaka rengi 3-4 yıkamada solmuş t-shirtu giyeni olacakmı?

      Sil
  48. Kurban bayramı öncesi Kapadokya Forum Avm' de bulunan Rodimood mağazasından, 4-5 parça kıyafet aldım. Almasaydım keşke. Aldığım gün rengine vurulduğum bir triko vardı. Onu giydim. Yaklaşık 8 saat süren bir gün bitiminde aldığım kazağı çıkarttım. Aman allah' ım o da ne? Kazak boyun kısmı genişlemiş tifsimiş.

    Ertesi gün kazağı değiştireceklerinden anında hemen değişim yapacakları düşüncesi ile mağazaya gittim. Derdimi anlattım. Rodimood çalışanları sistemin farklı olduğunu ürünün bilir kişiye gönderilmesi gerektiğini söyledi. Şaşırdım ama yapacak bir şey yoktu. Gitti geldi bir ay sonra ürün geldi, cevap geldi. Kullanıcı hatasıymış. 8 saatte kazağın sadece boğazı defolu üretildiğini söylemiyorlar değişim yapmıyorlar.

    Bir de kocaman yazmışlar camlara. '' Tek kullanımlık değil, tek yıkamalık değil diye ''. Doğru bir günlük değil saatlik ürünler.Malının arkasında durmayan satıcıdan mal mı alınır?

    YanıtlaSil
  49. Geçtiğimiz Ramazan Bayramına bir kaç gün kala Kayseri'deki Bankalar caddesinde bulunan Rodimood mağazasından (x1050 men chino) 2 adet gri keten pantolon aldım. İsim kayıtlarına bakıldığında A** D***** ismi hemen görülecektir. (model tanımı:8699***-716.1**) Ancak pantolon, (2 ay ancak kullanmıştım ki,) yine Kayseri'de olduğum Kurban Bayramında, misafirlikte oturduğum bir yerde diz kapağından durduk yere yırtılıverdi. Gören herkes şok oldu. Rodi gibi bir marka, durduk yere nasıl yırtılır? Rodi bu durumu öğrense kesin değiştirir dedik. Hemen Bankalar caddesindeki mağazaya götürüp durumu anlattım.

    Satıcılar durumu mağaza sahibine iletti. Mağaza sahibi şikayetimi yazdı. "Biz sana döneceğiz" dedi. Hala hiç bir ses seda yok. Kardeşlerimi gönderdim, bilgisini vermemişler. Allah aşkına, 39.99 TL verip aldığımız bir pantolonu satarken, "Çok güzel oldu, süper oldu, harika oldu" deyip parayı 5 dakikada alıyorsunuz. Ancak sorun oluşunca neden insanlara tenezzül edip dönmüyorsunuz. Ben kışın giyeceğim pantolondan oldum.

    Hiç bir şey sizi ilgilendirmiyorsa, Rodi adına yapılan kötü reklamlar da mı sizin marka değerinizi yıpratmaya yetmiyor anlamıyorum ki. Benim pantolonum değişsin veya param iade edilsin. Biz hakkımız olmayan bir şeyi istemiyoruz ki, verdiğimiz 40 TL sadece 2 ay pantolon giyme parası mı idi?
    Sakın bu saatten sonra bize dönüp de, ürün kullanıcı hatasından yırtılmış demeyin. Bütün yıkamalar 30 C 'de yapıldı. Çok sevdiğim bir pantolonumdu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim pantolonumda aynı model ve aynen diz altından yırtıldı durup dururken. sol taraf diz altı

      Sil
  50. 26 Kasım 2011 tarihinde ERZURUM AVM RodiMood mağazasından bir kazak aldım. Kazağı sadece 1 kere giydikten sonra hemen o günün akşamına neredeyse kazağın her yerinde aşırı tüylenme, topaklanma oldu. Tamamen ayıplı ürün olduğu apaçıktı. Ürünü giydiğim için iade alamayacaklarını incelenmesi için geri gönderileceğini söylediler. Geri gönderildi, ancak kabul edilmemiş.

    Bu anlaşılamayacak derecede durumdur. Telefonda ki mağaza görevlisinin alaylı tavrını da bir tarafa bırakıyorum. İnternet sitesinden form gönderiyorum cevap gelmiyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum telefon açılmıyor. Mağaza merkezini arıyorum, müşteri hizmetlerine bağlıyorum diyor ancak bir türlü bağlanmıyor. Ayıplı bir ürün. O ürüne firma sahip çıkmıyor. Üstelik mağaza görevlileri tavır takınıyor. Müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor. Açıkcası bu RodiMood' dan yaptığım son alışveriş olmuş oldu. Ancak sorunumun çözümünü istemekteyim. Ürünü iade edip ücretini talep etmekteyim..!

    Ürün Bilgileri: 8699918757421 - Rodi Classic - 39.99 TL
    Ürün İnceleme Formu No: 007471
    Mağaza: ERZURUM AVM RODI
    Tüketici Adı Soyadı: E*** Ö***
    Tel No: 0541****
    Satış Tarihi: 26 Kasım 2011
    Fiş No:0251
    Model No: XX606
    Model Tanımı: KAZAK
    Rengi: Antrasit
    Ne Kadar Kullanıldığı: 1 Kere
    Yıkama Öncesi mi / Sonrası mı? : Yıkama ÖNCESİ

    YanıtlaSil
  51. DİLEK ALTINSOY25 Aralık 2011 04:45

    23 Aralık 2011 tarihinde Marmara Forum RodiMood mağazasından bugün kampanyalı 3 adet ürün aldım ve ödemek için kasaya gittiğimde almış olduğum eteğin fiyatının 24.99 TL olduğunu söylediler.

    Fakat eteğin üzerinde 14.99 TL fiyat vardı ve ürünü bana etiket fiyatı üzerinden satılamayacağını ve 24.99 TL'ye alabileceğimi söyledi. Personellerinizin daha dikkatli olmasını düzgün fiyatlama yapılmasını yöneticilerinde müşteriyi memnun ederek mağazadan göndermeleri gerektiğini düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  52. Yasemin ...........Diyarbakırdan30 Aralık 2011 04:15

    RODİ MOOD Aldığımız Pantolon 2. Giyilişinde Boydan Söküldü!
    Rodi Mood Diyarbakır Ofis şubesinden eşim için aldığımız pantolon daha 2. giyilişinde sokak ortasında boydan boya söküldü ve eşim çok zor durumda kaldı, eve gidip inceledim tahminen sökülmesinin sebebi pantolonun yatık kumaştan dikilmiş olmasıdır.

    Piyasada çok düşük fiyatlara pantolon olduğu halde ben bu markadan pahalı pantolonu aldım sırf daha uzun süre giyebilmek için kalite dedim ama hayal kırıklığına uğradım daha 2. giyimde söküldü ve ben bu pantolonun değişimini talep ediyorum firmadan.

    YanıtlaSil
  53. Ben yaklaşık 6-7 ay önce Rodimood mağazasından jean pantolon almıştım, sonra pantolonum ağ kısmından yırtıldı ve giyilemez hale geldi. Pantolonumun hatalı olduğu gerekçesiyle mağazaya değiştirilmesi için başvurdum ve pantolonumu fabrikaya göndermek için teslim aldılar.

    15 iş günü sonra beni aradılar ve pantolonumun yırtılmasının kendi hatalarının olmadığını kullanıcı hatası olduğunu öne sürerek değiştirmediler ve beni mağdur ettiler. Şimdi soruyorum biz pantolonu 6 ay giymek için mi alıyoruz? Bu pantolonu 6 ay içerisinde yırtılacak kalite kumaştan değil de daha kaliteli kumaştan yapsa bu Rodimood firması ağ kısmından pantolonum yırtılmazdı. Bizler kaliteli diye gidip bu firmadan 60-70 TL'ye pantolon alıyoruz ama hata yapıyoruz.

    YanıtlaSil
  54. RODİMOOD Talimata Uymama Rağmen Kumaş Boyasını Komple Bıraktı!
    Rodi Mood'a 2 defa ürünü yollamama rağmen bana sürekli gönderdiğim ürün geldi. Mazereti ise Rodi Mood'un sorunu kabul etmemesi. Ben ise orda yazan yıkama talimatını uyguladım. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise montu yıkamayın demiştir.

    Buna cevap olarak ise siz kıyafetlerinizi yıkamıyor musunuz dedim. Sizi ilgilendirmez dedi. Şunu da belirtmek isterim ki Kayseri'de bulunan Rodi Mood mağaza yetkilileri çok anlayışla karşıladı ama asıl gönderdiğimiz yerdeki yetkililer ise anlayışsız bir şekilde iştirak ettiler.

    Kısacası anladığım Rodi Mood'dan alınan ürün yıkanmaması gerekiyormuş. Bunu asıl yetkililerden öğrenmiş oldum. Sürekli Rodi Mood'dan alış veriş yapoyprum ilk defa böyle bir şey geldi başıma.

    İstediğin kadar savunsan da ürünün ret cevabı geliyor benim anladığım bu. Bundan sonra Rodi Mood'dan aldığım ürünü yıkamayacağım.

    YanıtlaSil
  55. KÜBRA GÜNEŞ14 Ocak 2012 04:31

    ben rodimooda calısmıyorum ama bu sikayetler yersiz hangi magazaya giderseniz gidin hep aynı sorun deişim yada hata oldugu zaman ret cevabı alınıyor.yani bunun rodimood la alakası oldugunu dusunmuyorum.bence rodimood bir cok yere bakarak gayet bir kalitede..bence kendimizi once onların yerine koyup dusunelim o kadar cok sube o kdar cok kıyafet tabiki olcak ufak tefek sorunlar kimse dort dortluk deil ve hiçbir seyde olamaz..

    YanıtlaSil
  56. mustafa doğan.16 Ocak 2012 02:12

    arkadaşlar sakın ha kanıp da bu markanın ürününü almayın dükkanlarının önünden bile geçmeyin yanıldım da bir mont aldım 1 hafta kullandım üstünde yazan şartlara göre yıkandı siyah oldu beyaz garantiye gitti red cevabı geldi sinirlendim müşteri hizmetlerini aradım şikayetimi sinirli bir şekilde söyledim kız konuşamadı suratıma kapattı telefonu sakın ha sakın yetkili kimse yürekliyse ulaşsın bana profilimde numaram falan herşey yazıyor ben lafımın arkasındayım....

    YanıtlaSil
  57. RODİMOOD İade Almıyorlar!
    Alalı 1 ay olmayan eteği iade etmek istiyorum. Faturam duruyor, hiç kullanmadım, 1 ay dolmadı fakat iade almıyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Manisa'nın Demirci ilçesinde oturuyorum. Doğum günümde abim bana Kütahya Rodi mağazasından pahalı bir saat aldı. Saat aradan dört ay geçtikten sonra sabah kalktığımda dijital kısmı çalışmıyor haldeydi. Müşteri hizmetlerine mail attım onlar da bana Kütahya mağazasına gitmemi söylediler. Ben de Manisa'nın Demirci ilçesinde oturduğumu Kütahya'nın buraya 200 kilometre olduğunu söyledim.

      Tekrar bana dönmediler arkasından müşteri hizmetlerini aradım ve müşteri hizmetlerindeki kadın benle öyle konuşuyordu ki birşey diyemedim. Ben kargoyla göndersem olur mu, bana yardımcı olun dediğimde mağazaya gitmeniz gerekli, başka bir şey yapamam dedi.

      Burada da Rodimood mağazası var fakat bunlar şube olduğu için alamıyormuş, bunu anlamış değilim. Şimdi ben bir saat için 200 km yol mu yapayım?

      Sil
  58. Rodimood almış olduğum pantolon dikişten patlama yapmadı ama ortası paramparça oldu. Hadi dikişten patlasa anlayacağım da. Ürünüm için bugün aradılar. Tabi ki kalitesine yakışanı yaptı, ürününün arkasında durmadı. 10 günlük ürün kullanıcı hatası. Bir de alay eder gibi gelin ürünü alın diyorlar. Çöpe atmasını söyledim.

    Çoğu kıyafetim Rodi ama artık bir daha son. Bundan sonra 2-3 katı fiyata veririm verdiğime de değer. Ben derim ki kalite her zaman fiyatının karsılığını verir. Rodi\'den aldığım pantolonlar da bir yıkamada solmuştu. 2 senedir boşuna 1000 TL gitmiştir. Daha fazla bir şey söylemeye gerek yok. Yorumlardan şikayetlerden belli Rodi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. RODİMOOD Rengi Solan Ceketim İade Alınmadı!

      2 3 defa giydiğim ceketin renginde solmalar oldu. Geri götürdüm, tamir edilecek diye aldılar. 10 gün sonra yapıldı diye geri gönderdiler. Hiçbir değişiklik yok. İade etmek istedim kabul etmediler. Başka bir ürün almamı da kabul etmediler. Şikayet edeceğim dedim. ''Git, kime edersen et'' gibisinden tavır takındılar.

      Sil
  59. veli hasret s2 Şubat 2012 23:50

    Ankamall Rodi'den almış olduğum mont 1 yılda deforme oldu. Toplam 2-3 ay gitmeme rağmen mont beyazlamaya başladı. Montun kolları nereye sürte boyası gidiyordu.

    Oturduğum zaman montun altıma gelen yerleri kat kat beyazlaşmaya başlamıştı. Herhalde daha beyazlamaz diye verme gereksinimi duymadım; fakat 2 hafta önce kar yağdığında karlı bankın üstüne oturmuştum; fakat kalktığımda montun arkasındaki kırışmış yerler yeniden taşlanmış gibi beyazlamıştı.

    Montu 2-3 ay giymeme rağmen mont sürekli sürtünen yerlerde beyazlamaya başlamıştı. Bende ertesi gün Kızılay İzmir Caddesi'ndeki Rodi'ye götürdüm ve iade fişi doldurdum ve 15 gün sonra ürün incelemeden cevap geldi, montu kabul etmedikleri ve red geldiğini söyledir.

    Söyler misiniz ben montu 2-3 ay giymek için mi alıyorum? Bir kere daha aynı şey olmuştu; fakat fazla üstelememiştim; fakat bu sefer buradan da çözüm bulunmazsa kaymakamlığa kadar gideceğim.

    YanıtlaSil
  60. YAVUZ YILDIRIM7 Şubat 2012 04:12

    Isparta iyaşpark içerisinde bulunan rodi mood mağazından çıkışta diğer mağazalardan almış olduğumuz ürünlere alarm ötüyor ve onlarca kişinin önünde çantalarımıza özel eşyalarımıza bakılarak,hırsız muamelesi yapılıyor, sadece bize değil birçok insanın başına bu durum gelmiş ve gelmeye de devam ediyor.özellikle mağazadaki fatih ismindeki görevlinin insanlara nezaketsiz davranışları alışveriş yapmaya ve stres atmaya gelmiş insanların gününü mahvediyor...

    YanıtlaSil
  61. Rodimood Samsun Çarşamba ilçesindeki Alver mağaza bünyesindeki şubesinden eşime hırka aldım. Aldığımızın 3. gününde yani eşim ikinci kez giyişinde kolunun tamamen söküldüğünü fark etti.

    Bende hırkayı fişiyle beraber Rodimood'a götürdüm.İade için göndereceğiz 1 ay sürer dediler, kabul ettim ki 1 ay ne sürüyorsa o ayrı mesele neyse 1 ay sonra cevap geldi, iade alamıyoruz tüketici haklarına başvurabilirsiniz dedi kasiyer bayan.

    Bende bir hırka için tüketici haklarına gidecek olmadığımı ama bir daha da Rodimood'dan alışveriş yapmayacağımı söyledim.Rodimood adına yakıştıramıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. URFA dan İSMAİL8 Mart 2012 01:45

      Şanlıurfa Yıldızmeydanı şubesinde 5 adet hırka aldım. Bir tanesinin fiyatı etikette 15 TL yazıyordu ama kasada 30 TL çıktı. Tüketici haklarına göre etiket fiyatı geçerli olması gerekirken kesinlikle kabul edilmedi ve mağazadan kovulduk.

      Sil
    2. Geçen hafta içinde Rodi Mood mağazasından bir kazak aldım, alırken fark etmemişim eve gidince koltuk altına yakın kısmında bir diş kaçığı oluşmuş ve büyükçe bir delik açılmış. Rahatsız olduğum için aynı gün değişmeye gidemedim; ama beşinci gün aldığım mağazaya gittim türlü bahanelerle ürün değişimi yapmadılar. Bir üründen birçok şikayet gelirse; ancak o zaman değişim oluyormuş. Üstelik bir de hiç giyilmeyen ürüne kokuyor diye bahane buldu oradaki yetkili. Etiketi bile üzerinde duruyor ve delik bir ürünü nasıl üzerime giyebilirim ki? Üstelik en acısı da kesinlikle ve kesinlikle kokmuyor. Hem kokmuş olma ihtimali bile olsa ürün zaten müşterinin denemesine açık bir ürün. Gelen müşteri üzerine giyip deneyip alıyor, onların kokusu çıkmış olabilme ihtimalini de düşünmüyorlar ki zaten dediğim gibi ürün asla kokmuyor.

      Diğer şubelerine gittim ve sorunu anlattım oradaki yetkili, ürünü aldığım mağazaya telefon açtı ve üstelik yanımızda bile konuşmadılar. Bir süre bekledik ve konuşma bitince değişim yapamayacaklarını söylediler. Baştan savma muamele gördüğüm ve mağdur bırakıldığım için şikayetçiyim. Kaldı ki diğer mağazalarda bile Lcw gibi mesela ürün giyilmiş olsa bile renk atma vs. gibi sorunlar çıktığında aradan o kadar zaman geçmesine rağmen değişim yapılıyor. Normalde bu firmanın da yapması gerekiyor; ama kişi ayrımı yapıldığını da düşünüyorum.

      Sil
  62. 17 Şubat 2012 tarihinde bir pantolon bir kazak aldım. İş çıkışı Antalya'ya gidecektim gittiğimde giydim eskileri çöpe attım. Aradan 2 saat sonra kafede otururken dikkatimi çekti, baktım küçük bir deforme var. Gittiğimde değiştiririm dedim ne de olsa bilinen tanınmış bir marka dedim. Zaten onun içinde almıştım.

    Gaziantep'de girdim firmaya sorunumu dile getirdim, fatura istediler, buyurun 15 gün ile 30 gün arasında gelir. Müşteri hizmetlerinin telefonunu aldım, dedi bugün Pazar kimse olmaz. Tamam dedim, gidin tüketici haklarına demesinler mi tepem attı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurettin dede24 Mart 2012 06:52

      Rodi mood kampanyalı ürünleri ile ilgili şikayetimi telefonla ilettim kimse tınlamadı en son buraya yazayım faydası olursa dedim
      Rodi mood da kalite aradım bulunmadığını anladım müşteri iseniz hiç şansınızda yok adam lar insan yerine bile almıyorlar Denizliden yazmakta idim

      Sil
    2. RODİMOOD Paça Tadilatı Yapılmadığı Halde Tadilat Ücretini İade Etmediler!

      Rodimood'un Ankara Anteres mağazasından bir pantolon aldım, paçasını yapıyor musunuz diye sordum, evet dediler, hiç ücretten bahsetmediler, pantolonun bedelini kredi kartı ile ödedim. Paçayı nerede yaptıracağım dediğimde, fiş yazmaya başladılar ve bir gün sonra alabileceğimi söylediler. Ben de evimin mağazaya uzak olduğunu tekrar gelemeyeceğimi belirttim ve birkaç saat içinde olamaz mı dedim. Hayır dediler.

      Bunun üzerine paça yaptırmaktan vazgeçtiğimi belirterek pantolonumu alıp evime gittim. Bana paça ücreti aldık, iade edelim filan demediler. Evde fişi incelediğimde ne göreyim, 1,5 TL paça boyu kısaltma ücreti, bana sormadan beni bilgilendirmeden pantolonun fiyatına eklemişler ve yapmadıkları işin ücretini peşin peşin tahsil etmişler.

      Kocaman mağazanın pantolon paçası için para alması zaten başlı başına bir durum... Hele hele yapmadığı pantolon paçası için para almasına ne demeli siz söyleyin. Telefon edip durumu anlatmak istedim ancak ne mümkün, ürünün fişinde mağazanın telefon numarası yok, kredi kartına ait slipte bir numara var, o numaradan da bir ev çıkıyor ve telefona çıkan bayan artık gelen telefonlardan bıkmış usanmış adeta.

      Sil
  63. Bir ay önce mont aldım ve ürün defolu çıktı. Ürünü, mağaza sorumlusuna bildirdim, fabrikaya gönderdiler ve bir hafta içerisinde ürün değişimi için beni aradılar. Mağazanıza gittim, aldığım ürünün fiyatı 120 TL idi. Kasadaki arkadaş E** Bey ürünün kampanyaya girmiş fiyatının 70 TL olduğunu ve benim 70 TL'lik alışveriş yapabileceğimi söyledi.

    Yedi aydır şubenizden alışveriş yapıyorum ve Rodi hiç yakışmayan bir durumla karşılaşmış oldum. Misyonunuz ve çalışma prensibiniz farklı olduğunu düşünüyorum, bir daha kesinlikle Rodi alışveriş yapmayacağım.

    YanıtlaSil
  64. Geçen hafta içinde Rodi Mood mağazasından bir kazak aldım, alırken fark etmemişim eve gidince koltuk altına yakın kısmında bir diş kaçığı oluşmuş ve büyükçe bir delik açılmış. Rahatsız olduğum için aynı gün değişmeye gidemedim; ama beşinci gün aldığım mağazaya gittim türlü bahanelerle ürün değişimi yapmadılar. Bir üründen birçok şikayet gelirse; ancak o zaman değişim oluyormuş. Üstelik bir de hiç giyilmeyen ürüne kokuyor diye bahane buldu oradaki yetkili. Etiketi bile üzerinde duruyor ve delik bir ürünü nasıl üzerime giyebilirim ki? Üstelik en acısı da kesinlikle ve kesinlikle kokmuyor. Hem kokmuş olma ihtimali bile olsa ürün zaten müşterinin denemesine açık bir ürün. Gelen müşteri üzerine giyip deneyip alıyor, onların kokusu çıkmış olabilme ihtimalini de düşünmüyorlar ki zaten dediğim gibi ürün asla kokmuyor.

    Diğer şubelerine gittim ve sorunu anlattım oradaki yetkili, ürünü aldığım mağazaya telefon açtı ve üstelik yanımızda bile konuşmadılar. Bir süre bekledik ve konuşma bitince değişim yapamayacaklarını söylediler. Baştan savma muamele gördüğüm ve mağdur bırakıldığım için şikayetçiyim. Kaldı ki diğer mağazalarda bile Lcw gibi mesela ürün giyilmiş olsa bile renk atma vs. gibi sorunlar çıktığında aradan o kadar zaman geçmesine rağmen değişim yapılıyor. Normalde bu firmanın da yapması gerekiyor; ama kişi ayrımı yapıldığını da düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  65. Ben 3 gün önce Ümraniye Rodimod mağazasında 1 adet kot pantolon aldım. Daha sonra paçaları uzun olduğu için orda çalışan eleman ölçüsünü alarak kendi mağazalarının anlaşmalı olduğu terziye gönderdi. Eve gelip pantolonu giydiğimde paçalarının gereğinden fazla kısaldığını gördüm ve elemanın yanlış ölçü aldığını fark ettim.

    Olabilir dedim insanlık hali ve fişiyle beraber pantolonu mağazaya değiştirmek için gittiğimde orda ki sorumlu elemanlar bana bunu değiştiremeyeceklerini benle dalga geçer gibi söyleyince ben şaşırdım açıkcası. Çünkü orda paramla rezil olmuştum. O kadar para verip aldığınız ürünü hiç giyememek kötü bir şey çünkü ve sonuçta onların dediği oldu. Ürünü değiştirmediler.

    YanıtlaSil
  66. RODİMOOD Sökülen Montla İlgilenilmedi!

    Bu yıl başında aldığım montun kolunun altı söküldü, daha sonra ürünle birlikte mağazaya gittim ve ürünü tamir edilmesi için bıraktım. Aradan 2 hafta geçti ve herhangi bir dönüş olmadı ve tekrar gittiğimde ürünü daha yönlendirmediklerini gördüm.

    Bana daha sonra 1 hafta daha beklemem söylendi, bu ürünün tamiratı bu kadar zor olmadığını düşünüyorum. Konuyla ilgili detaylı bilgi istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 17 Temmuz 2012 tarihinde Ankara Optimum AVM' de bulunan Rodimood mağazasından füme renkli bir keten pantolon aldım, 1 hafta sonra ilk yıkamada (30 derecede ve tersten) yıkandığında pantolonun renginin açık gri renk olduğunu gördüm ve 03. 08. 2012 tarihinde mağazaya giderek ürünü iade ettim. Bana 2 hafta , içerisinde dönüş yapacaklarını söylediler fakat dönüş yapmadılar.

      24. 08. 2012 tarihinde mağazaya gittim ve ürünün geldiğini fakat ürün iadesi veya değişiminin yapılamayacağını belirtir bir yazı ile rengi solmuş ürünü bana iade ettiler. Verdikleri yazıda da masal anlatmışlar . Ürün incelenmiş farklı yıkama şekilleri ve dereceleri varmış, üründeki problemin yıkama talimatına aykırı yıkanmasıymış falan.

      Biz ilk defa pantolon giymiyoruz. 3 sene önce başka bir markadan buna yakın renk ve modelde pantolon aldım hala aynı renkte rodimood yetkilileri ama artık Rodi giymek yok bundan böyle asla bu markadan almayacağım ve çevreme de aldırmayacağım.

      Sil
  67. İskenderun Primall Avm'deki Rodi mağazasından aldığımız ceket için hediye paketi yapılmasını ve içine değişim kartı konmasını rica ettim. Daha sonra değişim kartı koyulduğunu düşünerek alışveriş fişini attım. Aldığımız ürünün bedeni olmadığı için değişimi için mağazaya götürdüğümüzde faturayı attığımız için değişim yapamadıklarını beyan ettiler.

    Mağaza sorumlusu ile görüştük ve şirkete mail atacaklarını aynı fiyatlı herhangi bir ürün ayırttırabileceğimizi ve 1 gün sonra gidip alabileceğimizi belirttiler. 1 gün sonra ayırttırdığımız ürünü almak için gittiğimizde ürünün satıldığını beyan ettiler. Mağazadaki sorumlu kasada duran S**** D***** adlı personel nedeniyle 2 gündür yaşadığım stres beni benden aldı.

    YanıtlaSil
  68. İ S M A İ L23 Nisan 2012 09:31

    RODİMOOD Ürün Değişimi Yapılmadı!

    01/01/2012 tarihinde satın aldığım Rodi marka pantolonum iki üç sefer giydikten sonra dizlerinde renk değişikliği oldu. Firmaya götürdüm merkeze gönderip ürünün inceleneceğini söylediler. Gönderdiler bir ay sonra ürün geldi. Ürünün hatalı olmadığını belirttiler.

    Hiç yıkanmamış ve iki üç kere giyilen ürünün dizlerinde beyazlaşma neden olabilir? Bir kere yıkandıktan sonra müşteri hizmetlerine telefon ettim; çünkü renk daha da açılmıştı. Tekrar gönderin dediler. On gün sonra gönderdiğim ürünün hatasız olduğunu söyleyerek ürünü iade ettiler. Rodi markası altında satış yapan bir firmaya güvenerek ve iyi olacağını umarak aldığım ürün semt pazarından aldığım üründen daha kalitesiz olduğunu gördüm. Müşteri şikayetinin de firma açısından bir değeri olmadığını gördüm.

    YanıtlaSil
  69. RODİMOOD Gömlek Değişimi Yapılmadı!

    26 Nisan 2012 saat 16.27 Perşembe günü Kastamonu mağazanızdan pınk sky x7093 woman tunik aldım, kendim Karabüklü'yüm ve tuniyi aldığımda denemediğim için eve gelip giymek istedim, sonra da bedeni dar geldi.

    Cuma günü Karabük mağazanızdan değiştirmek istedim ama mağazadaki E*** adındaki bayan bana elimizde şimdi kalmadı dedi, ben de getirtebilir miyiz dedim, sonra hiçbirşey demeden aldı eline gömleyi bana bunda is kokuyor dedi.

    Ben de daha dün aldım akşam geldim poşetten sadece denemek için çıkardım dedim ve öğlen size getirdim dedim. Bana hayır hanımefendi bu resmen is kokuyor diye rest çekti. Zaten aldığımda kumaşın kendi kokusuydu o ve ben bu konuyla ilgilenmenizi gömleğimin değişmesini istiyorum. Kimse beni olmayan bişey için suçlayamaz bu kişiden şikayetçiyim. Bana en kısa sürede dönerseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  70. RODİMOOD Aldığım Tişört Giymeden Yırtıldı!

    22 Nisan 2012 tarihinde Söke Outlet'ten satın aldığım tişort( bedeli çok komik (8 TL)) giymeden önce yıkamak istedim ve tişört yıkama sonucu lime lime yırtılmaya başladı.

    Firmanızın ismine güvenip İzmir Konak şubenize götürdüm.İncelemeye göndereceklerini söylediler.(30 Nisan 2012 tarih 086736 no)09 Mayıs 2012 tarihinde geri döndüklerinde tişörtün çok fazla yıkamadan dolayı yıprandığı söylendi.

    Şimdi 2 seçenek var: Ya siz kullanılmış tişört satıyorsunuz ya da ben deliyim tişörtü üst üste yıkadım. Yıprattım. 5 günde ne kadar yıkayabilirsem artık.
    Bir yanlışlık var diye aradığımda ise telefonda uzun süre bekletildim ama 8 TL'lik tişört için 10 TL masrafta etsem de bu Rodi'nin ayıbı olduğunu söyledim.Gerekenin yapılmasını rica ederim.

    YanıtlaSil
  71. rODİ MOOD PANTOLON ALIPTA ŞİKAYETÇİ OLDUM SANAL DA Kİ YORUMLARI OKUDUM YALNIZ OLMADIĞIMI ANLADIM İNSANLAR BU MARKADAN GENELDE ŞİKAYETÇİ İMİŞ BİLEMEDİM FAKAT BİR KERE ALMIŞ OLDUM YAZIK BU MARKAYI ALIPTA GÜVENİ ZEDELENMEYEN VARMI ACABA

    YanıtlaSil
  72. RODİMOOD 3 Pantolon Aldım Üçü de 3 Günde Yırtıldı!

    28 Nisan 2012 Rodimood İkitelli mağazasından 3 adet pantolon aldım. Eve gittim birini giydim dükkana geldim eğildim kumaştan yırtıldı (bakın altını çiziyorum dikiş izlerinden değil kumaştan) çırağı eve gönderip diğer pantolonu aldırttım onu giydim akşama kalmadı oda yırtıldı.

    Eve yırtık gittim. İnat edip sonuncusunu da giydim ve tabi ki oda patladı. Sefaköy Armoni Park'taki Rodimood'a gidip durumu izah ettim(30 Nisan 2012) onlarda incelemeye göndereceklerini ve 15 güne kadar beni arayacaklarını söylediler.

    17 Mayıs 2012 oldu ama kimse beni aramadı. Bunun üzerine ben aradım ama ne deseler beğenirsiniz beyefendi red cevabı vermişler ürünleri değiştiremeyiz.
    Yarın sabah ilk işim Kaymakamlıktaki tüketici haklarına gidip bu haksızlığı düzeltmelerini isteyeceğim.

    YanıtlaSil
  73. RODİMOOD Kendi Hatalarının Cezasını Müşteriye Yüklüyor!

    20 Mayıs 2012 tarihinde saat 15:00 sularında, alışveriş için Rodimood Konya Kulesite mağazasına gittim. Mağazadaki reyon görevlisi kot(jean) pantolonlarda tişört(tshirt) hediye kampanyası olduğunu, belirtilen reyondan 1 pantolon alana yine belirtilen reyondan 1 tişört hediye olarak alabileceğimi söyledi.

    3 adet kot pantolon ve hediyesi olan 3 adet tişörtü beğendim ve satın almak için kasaya gittim. Fakat kasada tişörtün bir tanesinin ücretli olarak faturama yansıtıldığını gördüm ve itiraz ettim. Kasadaki görevli kontrol etti ve olayı doğruladı.

    Mağaza müdürünü telefonla aradı ve müdür(Kenan Bey) hatanın tamamen kendilerinde olduğunu ama Pazar günü iptal yapamayacaklarını, Pazartesi günü gelmemi ve ürünleri de yanımda getirmemi rica etti. Ben de aldığım ürünleri mağazada bıraksam olur mu, boşuna taşımayayım dedim. Onlarda kabul ettiler.

    Hafta içi işlemi düzelttirmek ve ürünlerimi almak için tekrar mağazaya gittim. Fakat ne komiktir ki, mağazadaki kasiyer (E*** Hanım) kampanyanın pazar günü bittiğini söyledi. Müdür beyle görüşmek istediğimi söyledim. Müdür(K***) beyi yine telefonla aradık. O da aynı şeyi söyleyip "kusura bakmayın" dedi.

    Kasiyere "kampanya bitecekti, Pazar günü neden iptal etmediniz", dedim. O da kendisinin pazar günü orada olmadığını, Pazar günkü kasiyerin emaneten durduğunu bu yüzden iptal yapamadıklarını belirtti.

    Gerçekten de Pazar günkü fişte E** hanımın adı yazıyordu ama kasiyer bir beydi. Ama ben bu durumdan maddi ve manevi olarak mağdur olduğumla kaldım.

    YanıtlaSil
  74. ISPARTA SÜLEYMAN DEMİREL BULVARI İYAS PARK YAŞAM MERKEZİNDEKİ RODİ MOODDAN ANNELER GÜNÜ İÇİN ANNEME ALDIĞIM İKİ ADET RODİ ÜRÜNÜ DE FO LU ÇIKTI VE BEN ANNEME MAHÇUP OLDUM ,DEĞİŞMESİ İÇİN ÇABALADIM BAŞARI SAĞLAYAMADIM EMİN OLUN BU RODİMOOD DAN KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE DAHA ALIŞ VERİŞ YAPMAM
    SON DERECE LAKAYIT VE CİDDİYETTEN UZAK BİR FİRMA.......

    YanıtlaSil
  75. Rodimood mağazasından alınmış olan ürünün değişim süresi yönetimce sınırlanmış. Günün belli saatlerinde ürünlerde değişim yapılıyor. Bu durum tüketici haklarına aykırıdır. Belirtilen süre müşterinin kullanamayacağı bir süre ise değiştirmek istediği ürün elinde kalıyor. Bu durum Rodimood'un müşteriye dayatmasıdır.

    YanıtlaSil
  76. 16 Haziran 2012 tarihinde saat 12:01 de Rodimood İzmir Ödemiş şubesinden bir tane pantolonu peşin ödeyerek satın aldım. Fakat personeliniz kasiyer D*** K*** bu alışverişimi taksitli tutarından ücretlendirip peşin aldığım için düşmesi gereken ücreti düşmemiştir. Bu durumu fark edip aradığımda ''bugün gelmezseniz bir daha düzelmez'' diyerek beni onca işimin arasında ve sıcak bir günde mağazaya tekrar gitmek zorunda bırakmıştır.

    Oraya tekrar gittiğimde de bir müşteriye davranmaması gerektiği gibi davranmış ve yaptığı bu hatadan dolayı herhangi bir özür dilememiştir. Onu uyarıp mağduriyetimi dile getirmeme rağmen oralı olmamış suratında ilginç bir gülümsemeyle dalga geçer gibi bir tavır sergilemiştir. Bu durumdan şikayetçiyim. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

    YanıtlaSil
  77. rodide çalışan personelin büyük bir kısmı böyle galiba bende davranışlarından hiç memnun kalmadım.

    YanıtlaSil
  78. Rodi mağazasında bir ürün alınca ikinci ürün %50 indirimli diye 2 tane pantolon aldım.
    Pantolonun fiyatı 29.90 TL 2 pantolon ortama 45 TL'ye almış oldum.
    Pantolon ilk giydiğimde renk verdi ve pamuklandı ve hiç yıkanmamıştı garantiye götürdüm kabul edildi.

    Bana yerine başka ürün alabileceğim söylendi bende yine pantolon aldım.Ama bana 15 TL bir fark ödemem gerektiğini söylediler.İkinci pantolon % 50 indirimli almışım.İster pantolon istersem başka bir şey aldığımda bana 15 TL indirim yapılacağını eğer aynı pantolondan alırsam 15 TL fark ödeyeceğimi söylediler.

    Ben sonuçta oradaki indirime bakıp 2 adet pantolon aldım kusurlu ürününde birebir aynısıyla değiştirilmesini istedim ama anlatamadım.Orada onlarda 29.90 TL olan pantolon olduğu halde bana aynı pantolondan yok denildi oradakilerde farklı ürünmüş.

    Ben Rodiden sonuçta 2 adet 29.90 fiyatında ürün aldım para iadesi zaten yok bende istemedim, ama kusurlu olan bir malın aynısını fark ödemeden almak benim hakkım olduğunu düşünüyorum.Ben paranın derdinde değilim ne pantolon nede arada ödediğim farkı istiyorum aradaki farkı buradaki mağaza Somaliye sms atarak yardımda bulunsun.


    Ben sadece yapılan haksızlığın yanlış ve haksız bir uygulama olduğunu anlatmak istiyorum.
    Sonuçta ben 29 TL olan bir ürün kusurlu cıktı bana 15 TL ürün al yada 15 TL fark demeleri çok yanlış.

    YanıtlaSil
  79. Ayhan Taşçı2 Temmuz 2012 05:43

    Sayın Rodimood sizin Parfümlerin kokusu hiçte kalıcı değil allıya pulluya sattığınız parfümlerden 2 adet aldım biri kendime diğeri nişanlıma fakat emin olun piyasadaki taklit parfümler bunlardan daha kaliteli lütfen kendi alanınızda satış yapın milletin canını benimki gibi yakmayın .............

    Ayhan taşçı
    --------------------------------------------------
    İstanbul / Ataköy

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 12.07.2012 tarihinde saat 20:30 Erzurum ilinde AVM bulunan RodiMood mağazasına gittik. Manken üzerinde bulunan pantolon ve gömleği beğendik ama teşhis ürünlerinden başka o pantolondan yoktu. 'Defolu mal' dediler 'veremeyiz' dediler. Bizde başka renk pantolon beğendik. Sıra geldi gömleğe dedim.

      Bu gömlekten var mı? 'Defolu' dedi. 'Başka' yok bende defolu olsun alacağım dedim. Bu sefer de 'manken üzerindeki kıyafetler satılmaz onaysız çıkaramayız' falan filan dediler. Neyse uzatmadım pantolon, gömleği istemedik çıktık. Bu uygulama gerçekten var mı? Ürünleriniz defolu veya çıkaramıyor musunuz yoksa mağaza personeliniz K**** Beyin böyle bir isteği mi var ?

      Sil
  80. Mayıs ayı sonlarına doğru Ankara Rodimood Kızılay şubesinden lacivert omuz ve etek kısmı dantel bir gömlek aldım. Gömleği evde giydim ve yan etiketi rahatsız ettiği için kestim. (Yaklaşık 4 cm kat kat etiket oluyor) Aynada baktığımda alttan giydiğim beyazdan dolayı dantel kısmında sökülmeler, ayrılmalar olduğunu fark ettim.

    Gömleği hemen çıkartıp ertesi gün mağazaya gittim. Mağaza görevlisi yan etiketi kestiğim için değiştirme yapamayacağını söyledi. Ben de iade etmek niyeti ile almadığımı ancak dantel kısmındaki hataları sonradan gördüğüm için kusurlu mal olduğunu belirttim ve bilirkişiye gönderilmesini rica ettim. 5 Haziran'da verdiğim ürün 3 Temmuz'da iade edilerek kumaşta veya üretimde hata olmadığını belirten bir yazı ile bana geri verildi.

    Etiket kesildiği için iade de almadılar. Hiç kullanmadığım, kullanamayacağım bir gömleğim oldu. Dolayısıyla mağduriyetim giderilmedi. Bundan sonra değil alışveriş yapmak, Rodimood mağazalarının önünden geçmeye bile niyetim yok. Kaliteli sandığımız bir firmanın, kalitesiz ürün ve davranışı böylece herkes tarafından bilinecek. Ya bilirkişi bölümünde çalışanlar kumaştan ve sökülmeden anlamıyor, ya bizi saf sanıyorlar.

    YanıtlaSil
  81. Şirinevler şubesinden yaptığım 03 Haziran 2012 tarihli ve 883103 seri nolu gider pusulasına istinaden almam gereken geri ödemeyi 45 gün geçmesine rağmen alamadım. İade sırasında 15 gün içinde ödenir dendi. Ama hala ödeme yapılmadı. Nedense ilgili firmadan aldığım her hizmette sorun yaşıyorum. Bir an önce ödemenin yapılmasını ilgililerden rica ederim.

    YanıtlaSil
  82. Aldığım t-shirtün yıkama talimatına uygun yıkanmasına rağmen bedeni küçüldü. Mağazaya götürdüğüm ürünü incelemeye gönderdiler ama şikayetim kabul edilmedi ve değişim yapılmadı. Bu yüzden bir daha bu mağazadan ürün almayacağım

    YanıtlaSil
  83. Ankaradan Arif31 Temmuz 2012 06:37

    Bugün öğlen Kızılay Meşrutiyet Caddesi şubesinden pantolon almıştım. eve geldiğimde cebinin dar olduğunu farkedip evimin 2 km uzağındaki Keçiören şubesine gittim.

    Mağazaya girdiğimde 21:45 di 2 tane pantalon denedim. 21:55 de 1 tanesini beğenip kasaya değişim için gittiğimde. Kasa görevlisi arkadaş değişim kasasının kapandığını söyledi. Halbuki 1 tane kasa var.

    Değişim kasası diye bir kasa yok. Mağazanın kapanmasına 5 dk var diye kasiyer arkadaş değişim işlemlerinin uzun süreceğini o yüzden yapamayacağını ve yarın gelmem gerektiğini söyledi. Mağdur oldum. Bir daha Keçiören Rodiden alışveriş yapmayacağım. Değişim işlemini de başka şubeden yapacağım.

    YanıtlaSil
  84. Malatya İnönü Caddesi şubesinden yıl içinde aldığım 3 adet kot pantolonum aynı yerlerinden yıpranarak deforme oldu. Mağazaya gitiğimde bana pantolonların geçen yılın sezonunu ürünü olduğunu, bu ürünler için bişey yapılamayacağını söylediler. Sayın Rodi yetkilileri ürettiğiniz ürünlerin üzerindeki etiketlerinizin yaptığı reklam milyonlarca lira harcanarak yapılan reklamdan daha etkili olacağını unutmayın.

    YanıtlaSil
  85. Aksaray Efor mağazasından 2 ay kadar önce siyah keten pantalon aldım fakat 2 yıkamada rengi attı. Mağazaya götürdüm, onlarda fabrikaya gönderdiler fakat yıkama hatası ile red geldi. 44 yaşındayım ve ilk defa kıyafet yıkamıyoruz. 20 senelik Rodimood müşterisiyim ama böyle bir ayıpla ilk defa karşılaşıyorum. Tüm akraba ve arkadaşlarıma konuyu anlattım.

    Başka firmalar hemen değiştiriyorlar ama Roodi mood hayır. Bir daha kesinlikle alışveriş yapmayacağım. Yıkamayı sizden öğrenmeyeceğim ama ürün kalitesi belli. Mağazadaki personel bile daha görür görmez ağardımı beyfendi dedi evet dedim ama fabrikadaki kontrolde yıkama hatası dediler. 35 lira için yazmazdım ama bir daha kesinlikle alışveriş yapmayacağım. Yazık 35 lira için müşteri kaybedilmez.

    YanıtlaSil
  86. 02.07.2012 tarihinde Yalova' dan aldığım 2729 kapri şortta 2-3 giyim 1 yıkamada ciddi bir sarkma ve bollaşma meydana geldi. Ürünü 3 hafta sonra Marmara Forum mağazanıza götürüp durumu ilettim. Ürünü teste göndereceklerini söylediler,1 Hafta-10 gün sonra üretimden, kumaştan kaynaklanan bir hata tespit edilmediğini ve ürünü değiştirmeyeceklerini söylediler.

    12.08.2012 tarihinde ürünü geri iade aldım. Konuyu paylaşmak ve mağduriyetimi gidermeleri için müşteri ilişkilerini aradım, bana ürünü tekrar test ettirebileceklerini teklif ettiler. Peki 2.testte sorun çıkarsa ilk testin ne anlamı kalır, güvenirlik nerde?

    Şu anda ilk aldığım zamandaki durumuna göre 1 beden büyümüş halde olan kapri şortu kullanamıyorum. İlk defa bu marka ürün satın aldım, aldığıma alacağıma pişman oldum. Mağduriyetimi gidermeyen müşteri ilişkilerinden şikayetçiyim. Sorunumun giderilmesini talep ediyorum. Aksi taktirde hakem heyetine başvuracağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaklaşık 1, 5 ay önce ısparta ıyas AVM deki mağazanızdan mevsimlik mont aldım. Ürün bilgilerinde 30derece de narin yıkama yapınız ibaresine göre 30 derecede narin yıkama yaptım. Ancak ürünü makinadan çıkardığımda üzerindeki desen ve şeritlerin bir kısmının silindiğini bir kısmınında yarısının kaybolduğunu gördüm. Ürünün etiketi ve fişi mevcut. Kendim Burdurdayım ve burdurda mağazanız kapandı ne yapmam gerekiyor.

      Sil
  87. Bugün gittiğimiz Viaport' daki mağazada 2 alana 2 bedava kampanyasını görünce birşeyler almaya karar verdik. Yaklaşık 1 saat kıyafetleri inceledikten sonra yıldızlı olan (kampanyaya dahil) 4 ürünü aldık ve kasaya geldik ama bingo!, ürünlerden biri kampanyaya dahil değilmiş, yanlışlık olmuşmuş. Öyle şey olmayacağını, belirtilen fiyattan almamız gerektiğini söyledim ama nafile, sistem kabul etmiyomuşmuş vs.

    Neyse dahil olmayan kıyafet yerine başkasını almak için tekrar araştırdık, 10-15 dakika sonra bir ürün bulup kasaya geldik ama yine bingo, bu da kampanyaya dahil değilmiş. Hiçbirini almadan çıktık. Telefondan müşteri hizmetlerini aradım, orada da gayet ilgili bir bayan yapacak birşey yok, arkadaşlar yanlışlık yapmışlara getirdi konuyu.

    Yemin ederim bizim mahalle bakkalı bile yapmaz bunu. 3 kuruş için bu kadar şekilden şekile girilmez. Bir daha da sokağından geçmeyeceğim ve bu olayıda elimden geldiğince herkese anlatacağım.

    YanıtlaSil
  88. Mayıs ayı sonlarına doğru Ankara Rodimood Kızılay şubesinden lacivert omuz ve etek kısmı dantel bir gömlek aldım. Gömleği evde giydim ve yan etiketi rahatsız ettiği için kestim. (Yaklaşık 4 cm kat kat etiket oluyor) Aynada baktığımda alttan giydiğim beyazdan dolayı dantel kısmında sökülmeler, ayrılmalar olduğunu fark ettim.

    Gömleği hemen çıkartıp ertesi gün mağazaya gittim. Mağaza görevlisi yan etiketi kestiğim için değiştirme yapamayacağını söyledi. Ben de iade etmek niyeti ile almadığımı ancak dantel kısmındaki hataları sonradan gördüğüm için kusurlu mal olduğunu belirttim ve bilirkişiye gönderilmesini rica ettim. 5 Haziran'da verdiğim ürün 3 Temmuz'da iade edilerek kumaşta veya üretimde hata olmadığını belirten bir yazı ile bana geri verildi.

    Etiket kesildiği için iade de almadılar. Hiç kullanmadığım, kullanamayacağım bir gömleğim oldu. Dolayısıyla mağduriyetim giderilmedi. Bundan sonra değil alışveriş yapmak, Rodimood mağazalarının önünden geçmeye bile niyetim yok. Kaliteli sandığımız bir firmanın, kalitesiz ürün ve davranışı böylece herkes tarafından bilinecek. Ya bilirkişi bölümünde çalışanlar kumaştan ve sökülmeden anlamıyor, ya bizi saf sanıyorlar.

    YanıtlaSil
  89. zmir kemeraltındaki Rodi mağazasından aldığım hırka elde ve ılık suda yıkamama rağmen renk atması oldu. Mağazaya götürdüm fabrikaya gönderdik dediler. Tekrar uzun bir süre haber çıkmayınca gidip sordum ve hırkayı bulamadılar.

    Fabrikaya gitti geldi sizi aradık uzun süre gelmediniz almaya dediler ne olursa olsun benim hırkam şu anda kayıp ortada yok zaten yıkama hatası dediler ben yıkama hatası olsa zaten üç kuruşluk hırkanın peşine düşmem mağzadan şikayetçiyim.

    YanıtlaSil
  90. 24 Ekim Çarşamba günü Rodimood'un Mardin/Kızıltepe şubesinden aldığım kazak 2. gün dikişlerinden yırtıldı ve ipleri söküldü. Ve kazak dışında 4 tane de çorap aldım çorapların her biri de birer gün dayandı onlar da dikişlerinden söküldü ve delik oluştu fotoğraflara bakın bunu net bir
    şekilde göreceksiniz.

    Şimdi ben Kızlltepe'de oturmuyorum ve oradaki çalışanlarla da muhatap olmak istemiyorum. Neden böyle saçma ürünleri satıyorsunuz bunun bir kalite kontrol aşaması yok mu? Kalkıp iade etsem kış bittikten sonra kazağım geri gelecek bu da ayrı bir mağduriyet oluşturuyor! Kısacası 1 günde sorun yaratan Rodimood markasının piyasadan kaldırılmasını istiyorum. Ve mağduriyetimin de en kısa zamanda giderilmesini istiyorum.

    YanıtlaSil
  91. RodiMood Ankara Sincan Duru Asya Firmasına saatin pimi çıkması üzerine gittim . Kutusu garantisi her şeyi dahil saati verdim. Saatim alındı ve alındığına dair ısrarla söylememe rağmen bir belge verilmedi. 'biz sizi arayacağız' dendi. bir hafta geçmesine rağmen aranmadım ve 3 hafta boyunca şubeye gittim. 3.haftanın sonunda bir bey fabrika saatin değerinde başka bir saat verilmesini söyledi ve bir saat seçebilirsiniz dedi.

    Bende yeni bir saat istemediğimi madem fabrika bir pimi yapamıyormuş saatimi geri verin ben dışarıda yaptırıyım demek için gittiğimde o bey yoktu. Bir bayan benim saatimi çıkararak bu sizin olabilir mi dedi ve ben benim dedim. Saatim fabrikaya gönderilmemiş çok açık kutusuyla verdim fabrika poşetle yollamış kocaman fabrika bir kutu veremedi mi ? ayrıca yapıldığına dair bir kağıt vb bir şey gösterilmedi. Yapılmamış saatim kendileri gelişi güzel takmışlar ve verdiler. şikayetçiyim

    YanıtlaSil
  92. Ben iki ay önce roodi den bir pantolon aldım pantolon ağ kısmı da bi sorun oluştu ben diyarbakır ekinciler cad olan roodi ye gittim pantolonu verdim kasiyere ürünü fabrikaya göndereceğini söyledi ve 15 iş günü sonra gel dedi bende 15 gün sonra gittim orda bulunan bayan kasiyer beni başından salmak için hiç bilgisayara bakmadan ürün gelmemiş dedi yani hiç ilgilenmedi ben şimdiye kadar çoğu ürünümü roodi den alıyordum bundan sonra almam.

    YanıtlaSil
  93. Turkcell kampanyası bitmesine yaklaşık 15 gün kala 2 pantolon almıştım. 15 gün sonra iade etmek istediğimde turkcell kampanyası günü geçtiği nedeniyle paramı iade edemeyeceklerini söyleyip iade çeki verdiler ve bu çekin nakit para yerine geçeceğini söylediler. bu arada turkcell çeki boşa gitti) Geçen hafta sonu 100 tl alışverişe 100 tl hediye çeki kampanyası vardı.

    Ben de elimdeki çekle alışveriş yaptım ancak hediye çeki vermedi itiraz ettim ancak olumsuz cevap geldi. Bu nasıl iştir anlamadım hem elinizdeki çek nakit para diyorlar hem de kampanyaya gelince yok kazanamazsınız hakkınız yok diyorlar. neden hakkım olmuyor peşin peşin paramı ödediğim için mi? şu an elimde çek hala duruyor diyelim ki ben alacak bir şey bulamadım 1 yıl param onlarda bekleyecek ve onlar bana kampanyadan yararlanamama cezası kesecek.

    YanıtlaSil
  94. Rodi Mood dan 11 11 2012 tarihinde Diyarbakır Ninova avm den kızıma 1 bot aldım ve bu bot 1 ay geçmeden tabanda açılmalar başladı ürünü aldığın yere götürüp gösterdim ve ürünü fabrikaya gönderdiler, hatalı olduğu anlaşılan ürün değişim formu verdiler ama 15 gün yenisiyle değiştirilmesi gerektiğini söylüyorlar.

    15 gündür aynı üründen gelmedi ve para iadesi de yapmıyorlar ne ürünün aynısını gönderiyorlar nede para iadesi yapıyorlar yok efendim başka şeyler alın diyorlar benim başka şeye ihtiyacım yok ki sorunum çözümü de gereken ilginin gösterilmesini arz ederim.

    YanıtlaSil
  95. 27.01.2013 tarihinde malatya park rodi mağazasından alış veriş yaptım. aldığım üründe tadilat yapılacaktı.2 saat sonra gelmem söylendi bende 1 gün sonra gittiğim halde hala yapmamışlar ürünün üzerinde not yazdığı halde.ve tekrar 2 saat sonra gelmem söylendi ilgisizce. yarın tekrar almaya gidiceğim ama içimden bir ses hala olmadığını söylüyor hayırlısı. bu tamamen malatya park taki rodi mood mağazasının ilgisiz ve alakasızlığı...umarım düzelir..

    YanıtlaSil
  96. RodiMood’un tüm ürünlerinde geçerli olan kampanya ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlar 100 TL değerinde hediye çekini anında kazanıyor. Şubat ayının sonuna kadar devam edecek kampanyada kazanılan hediye çeklerini isteyen anında kasada, isteyen 1 Mayıs tarihine kadar yapacağı alışverişlerde kullanılabilecek.

    YanıtlaSil
  97. Kalitesiz ürünü satan ve bunu bize kabul ettirmeye çalışan rodi mağzasını en kısa sürede tüketici Mah. vericem. bir sene öncede L** den aldığım ürün bozulmuştu 10 tl lık bir penyeydi aynı yola giden firmayı mahkeme masrafları dahil ödemeye mahkum ettim en kısa sürede Rodi mağzasınıda mahkemeye vericem

    YanıtlaSil
  98. Hüseyin Şahin26 Mart 2013 05:50

    Rodi mood Salihli bayiinden aldığım 6 adet kazaktan 2 adedinde ilk kullanım ve yıkamadan sonra kol ve bel bölgesinde bulunan lastiklerinde esneme ve ürün üzerinde pamuklaşma olduğunu fark ettim.Manisa da ikamet ettiğim için firmanın buradaki mağazasına ürünü gösterdim ve incelenmesi için merkeze gönderdiler.

    Firmadan gelen yazıda '' Ürünün üretim hatası olmadığı tespit edilmiştir '' açıklaması vardı.Aynı üründen 2.sinide yine aynı şikayetler ile yolladım ve yine aynı cevap ile karşılaştım.Ayrıca ben ürünlerin üretim hatası olduğunu değil kalitesiz olduğunu düşünüyorum ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

    YanıtlaSil
  99. Sezon başında rodi modd' dan almış olduğum kabanın renginde açılma oldu resmen siyah renk yerine gri bir renk oluşumu oldu ürünü incelemeye gönderdiler 25 gün sonunda ürün hatalı denilip 90.00 tl lik monta 50.00 tl lik bir değer söyleyerek herhangi bir ürünle değişim yapabileceğim söylendi.

    Ankara Ankamall şubesine gittiğimde ürünün kullanıcı hatası denilenerek değişim yapamayacaklarını söylediler İstanbul merkezi aradım kullanıcı hatası olduğunu tekrarladılar.2-3 ay gibi bir sürede bu tür açılmalar olması normalmiş bu nasıl bir ilgisizliktir anlamadım kış gününde 25 gündür kabansız kaldım birde kullanıcı hatası denildi kesinle rodi moodu kınıyorum ilgisizler.

    YanıtlaSil
  100. Jasmine Koralp24 Nisan 2013 04:35

    Rodi çankaya / ankara da satin aldiğim motta solmalar olşunca tekrardan dönüp söyledim bişey olmadı niye böyle bi tavır aldılar anlamadim siz çözerseniz sevinecem. Etiketi 79.90 türk lirası idi

    YanıtlaSil
  101. kübra barış18 Mayıs 2013 01:59

    rodi anneler için hazırladığı ürünleri inceledim fazla uçuk fiyatlı şeyler adamlar resmen uçmuş bu fiyatlardan alan varmı diye merakımdan soruyorum lcw den çok pahalı şeyler var

    YanıtlaSil
  102. Ali Hasan Belbey4 Haziran 2013 09:24

    Ta ki rodiden bişeyler alınca buraya yazmak zorunda kaldım .......
    1.rodi şikayetleri okumadan.
    2.başka markalara bakmadan almam
    3.fiyat mukayesesi yapmadan almam
    4.daha doğrusu bidaha rodi ALMAM
    İstanbul/ Dudullu

    YanıtlaSil
  103. haci huseyin Keklik2 Temmuz 2013 09:41

    yorum yok.

    YanıtlaSil
  104. RodiMood'dan erken bayram hediyesi!

    Her 100 TL ve üzeri alışverişlerinize 25 TL anında indirim!

    YanıtlaSil
  105. ATİLLA ÖNCÜ _____KEŞAN23 Ağustos 2013 05:58

    Çin malı yada Uzakdoğu ürünleri gibisin rodi...

    YanıtlaSil
  106. ALİ KEMAL İŞLİ22 Eylül 2013 03:00

    Benim derdim rodimood ile oluştu bundan bir müddet evvel aldım almaz olsaydım ,eskişehir de yaşadım sorunu espark avm de(anadolu ünüversitesi caddesi)
    aldım saat tışort çocuk giyimi vs oldukça yüklü bi alışveri oldu sonrasında sorunlar oluştu sorunları çözmeyi denedikçe sorunlar yumak şekline dönüştü sonuç kocaman sıfır .ben ve rodi bundan sonra bir araya gelmeyiz. sizlerde tavsiye yaklaşmayın....

    YanıtlaSil
  107. RodiMood Aksaray mağazasından aldığım 5 adet tişörtün 2 yıkamada rengi kalmadı ağardı ve ayrıca kısaldı. Değişim için geri gönderdim ve bana üretim hatası olmadığı söylendi. Hadi renk atması üretim hatası değil peki çekme yapıp kısalması kimin hatası acaba öğrenmek istiyorum.

    Tişörtleri teslim almadım ve ikinci kez geri gönderdim. İsteğim değişim ama eğer değişim olmazsa geri göndermeyin atın onları çünkü 2. kez mağazaya gidip onları geri almam açık söyleyeyim. Sizden ricam iyi inceleyip öyle kara verin.

    YanıtlaSil
  108. KADİR ABİM İÇİN ALDIĞIM MONTTA ASTAR PROBLEMİ ÇIKTI FİŞLİ DEĞİŞİM OLUR DEDİLER OLMADI SEBEBİNE GELİMCE SÜRESİ GEÇMİŞ BAŞARAMADIM BUNDAN SONRADA RODİMOOD TAN MONT NEYİM ALMAM

    YanıtlaSil
  109. Çankırı
    Yunus avm
    Talat onay bulvarındaki rodimood tan satın aldığım tayt ve hırka ile ilgili şikayetimi yszıyorum şimdi iki üründende şikayetimi ilettim ilgi alaka göstermediler size kadar geldim lütfen ilgilenin renk ve dikişinden şikayetim oldu renk desen soldu dikiş desen kaydı ne olcak bilmiyorum lütfen sorunumu çözün

    YanıtlaSil
  110. Hande Gülaylar........İZMİR/ KONAK1 Ocak 2014 04:46

    rodimoodda yeniyıl için alınan(30 aralık 2013) kaban indirimli idi kız kardeşime alıp geldik sonrada etek kısmında dikiş hatasını farkedip gerisingeri aldığımız yerede soluğu aldık bize ne deseler beğenirsiniz .
    ''İNDİRİMDEKİ ÜRÜNLER DEĞİŞİM İ OLMAZ''
    buyrun mantığa , bakarmısınız satılana kadarmı sizin ticari zekanız

    YanıtlaSil
  111. Eskişehir rodi mood ta indirimler var tam zamanı diye bişeyler aldım aradan iki hafta geçti şikayetim başladı üç gündür sonuç alamadım inşallah hallolur

    YanıtlaSil