14 Aralık 2009 Pazartesi

Kelepir Rodi Ürünleri

Sayın ziyaretçiler,

Elimde 1650 adet Rodi Marka jean, kazak, t-shirt mevcuttur. Bunları spot piyasada satmak istiyorum. İlgilenen arkadaşların, firmaların bana ulaşmasını beklerim. Ödemeler peşin olacaktır (ürünlerin hepsi ufak tefek defoludur ) .

Bize ulaşmak için bu yazı altına gerekli iletişim bilgilerini yazmanız size geri dönmemiz için yeterlidir.


NOT : Ürünler İstanbul Beyazıt teslimi olacaktır.

7 yorum:

  1. SERDAR HARİTON29 Nisan 2010 05:32

    MİLLETİN RODİ İLE CANI YANMIŞ SENDE RODİLERİ SATACAK DANKEY ARIYORSUN.KİM ALIR ONLARI KIZILAYA ,İNSANİ YARDIM VAKFINA, KİMSE YOKMU DERNEĞİNE BAĞIŞLA GİTSİN

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok doğru bağışla gitsin ,canını sıkmana değmez diye düşünüyorum

      Sil
    2. 3 ay önce rodiden t-shirt aldım ve t-shirt de solmalar meydana geldi. Fişim yok yardımcı olabilir misiniz........

      Sil
  2. Hasan Erzi Sitetalk5 Kasım 2011 02:39

    SOSYAL MEDYA KULLANICILARINA ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

    DÜNYA ÇAPINDA KAZANDIRAN SOSYAL MEDYA PLATFORMU SİZLERE EN İYİ İMKANI VE ÇOK İYİ BİR KARİYER SAHİBİ YAPMAYA HAZIRLANIYOR.

    SİTETALK'A ÜCRETSİZ KAYIT OLUN, KULLANIN, PAYLAŞIN, KAZANIN VE
    CEP TELEFONUNDAN ÜCRETSİZ KONUŞMA YAPIN.

    LÜTFEN SAYFADA YER ALAN AÇIKLAMALARI OKUYUNUZ.
    RİSK YOK , KAZANÇ ÇOK

    Sosyal medyanın önemi gün geçtikce artıyor, kullanıcılarının orada zaman geçirmesinden dolayı milyarlarca dolarlık değere ulaştı. Web sitelerini ziyaret eden her 10 kişiden 8'i Sosyal Paylaşım sitelerini ziyaret ediyor.

    Çevrenizde şu anda değişik sosyal paylaşım sitelerini kullanan ve değişik network marketing işlerini yapan insanları bir yıldan kısa süre içerisinde SiteTalk'ta göreceksiniz.

    Ya tamamen SiteTalk'a yönelecekler yada şu anda kullandıkları sosyal paylaşım sitelerine ek olarak SiteTalk'u kullanacaklar veya şu anda yaptıkları network marketing işi ile paralel olarak yapacaklar.

    Çünkü;

    Sitetalk'da Ağustos-2011'de devreye girecek sohbet bölümünde çeviri özelliği ile dünyanın her yerinden, dilini bilmediğiniz insanlarla sohbet ederek gerçek anlamda global iletişime sahip olacaksınız.

    Referans linkinizle insanları davet ederseniz, onlarda ücretsiz kayıtlarını yapar ve aktif olarak SiteTalk'u kullanırsa, organizasyonunuzun büyüklüğüne göre HER HAFTA 12 500 Euro'ya kadar primle ödüllendirileceksiniz.

    Deneme aşaması başarı ile gerçekleşen bu prim ödemeleri sistemdeki teknik iyileştirmelerden sonra yeniden 20 Ağugtos'ta ödenmeye başlayacak. Yani paylaşım sitesinin kullanırken gelir elde edeceksiniz.

    Entegre olarak bağlı olan www.SiteTalkmall.com Alış-Veriş merkezinden grubunuzdaki alış-verişlerden prim elde etme (ZORUNLULUK YOKTUR)

    Bir buçuk yıllık geçmişi ile SiteTalk şu anda 11 500 000 kullanıcısı ve günde ortalama 35 000 kayıt ile dünyanın en HIZLI BÜYÜYEN Sosyal Paylaşım Sitesi ve Network Marketing Şirketi.

    Hemen ücretsiz üyelik kaydınızı yaparsanız, sponsorunuzun sizden sonraki yaptığı üyelerin sizinde grubunuza girmesi ile organizasyon kurmanız daha da kolay olacak.

    www.SiteTalkME.com dan indireceğiniz bir proğramla, diger SiteTalk üyeleri ile dünyanın neresinde olursa olsun cep telefonundan bedava görüşebileceksiniz.

    Denerseniz ne kaybedersiniz? HİÇ BİR ŞEY – RİSK YOK

    Ücretsiz Üyelik

    Aylık Ödeme YOK

    Yıllık Ödeme YOK

    Ürün Satın Alma Zorunluluğu YOK

    Ürün Satma Zorunluluğu YOK

    Üyelik Yenileme Ücreti YOK

    Başka isimlerle gizlenmiş ödemeler YOK

    Sorularınız için sürekli, ÜCRETSİZ DESTEK

    ÜCRETSİZ KAYIT OL - PROFİLİNİ DOLDUR – KULLAN – PAYLAŞ – GELİR ELDE ET!!!!!

    Denemezseniz ne kaybedersiniz? ÇOK ŞEY.

    Çünkü ileride çevrenizde bugün SiteTalk'un bu fırsatını değerlendirdiği için ciddi anlamda gelir elde eden insanlarla mutlaka karşılaşacaksınız.

    Facebook'un kurulduğu zamanı ve şimdiki durumunu düşünün. Şu anda dünyada 700 milyon üyesi ile değeri 65 milyar Dolar (Kaynak:CNN). Sadece Türkiyedeki kullanıcı sayısı 30 milyon civarında.

    SiteTalk'un şu anki üye sayısı 11,5 milyon(Agustos-2011). 2011 sonu tahmini 50 milyon, 2012 sonu tahmini 250 milyonun üzeri.

    BUNLARDAN KAÇ TANESİNİN SİZİN GRUBUNUZDA OLMASINI VE BUNDAN DOLAYI

    NE KADAR GELİR ELDE ETMEYİ İSTERSİNİZ?

    Fırsatlar her zaman insanın eline geçmiyor.

    Bu fırsatı değerlendirmeniz dileğiyle sizleri aramıza bekliyoruz.
    www.sohbetetkazan.com/hasanerzi
    www.sitetalk.com/hasanerzi
    www.unaico.com/hasanerzi
    www.sitetalk.com/?sponsor=hasanerzi
    GSM:+095412016826

    YanıtlaSil
  3. Ben 7 senedir Rodi Mood'dan giyinir kampanyaları pek önemsemez geçerdim çünkü; seviyorum ürünlerini kaliteli olduklarına inanıyorum anlamadığım konu alışveriş yaptım ikici ürün 1.60 indirimli olmasına rağmen ve beni Rodi mood'dan arayarak bunu kampanyayı söylemelerine rağmen alışverişimi yaptım.

    Orada çalışan arkadaşlar indirim yapmadan direkt ücretini aldılar aksilik bu ya alışverişten 3 gün sonra Rodi Mood bir daha aradı ikinci ürün kampanyamız devam ediyor 1.60 indirim var dedi, şaştım kaldım.

    Güldüm açıkçası bu konu önemli bence kaliteli bir marka kampanya yapıyorsa bunu uygulamalı ben bir tek ürün almak için gidiyorum. Kampanyayı duyunca ikincisini de alma isteği doğuyor insanda bunun dikkate alınmasını rica eder iyi çalışmalar dilerim. He ayrıca alışveriş yaptığım mağaza Antalya 5 migros içeresindeki Rodi mağazasıdır.

    YanıtlaSil
  4. 1 ay önce mağazanızdan kazak aldım, yeni sezon kışlık ürün, fakat bu sabah giymek için dolaptan çıkardığımda kazağın farklı yerlerinde sökülmeler olduğunu gördüm. daha 4. giyişim bile değildi. rodi mood kaliteli bir marka olduğu için tercih etmiştim. fakat bu kazağa ne olduğunu anlamış değilim mağazanızdan bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum. mağduriyetimin telafi edilmesini istiyorum.

    YanıtlaSil
  5. 2/01/2013 tarihin'de Elazığ Rodi Mood'dan eşime bir kazak aldım ayrıca bedeninin uyup uymayacağını bilemediğim için değişim kartı aldım. 15/01/2013 tarihinde bir beden küçüğünü almaya gittiğimde bedeninin kalmadığını ayrıca bu kazağın farklı renkleri olmadığından kazak elimde kaldı.

    Kampanyadan aldığımdan (100 liralık alışverişe 100 lira bedava ) başka bir ürün ile değişim olmuyormuş. Bunun bir çaresinin olması lazım. lütfen mağazanızdan sürekli alışveriş yapan müşterinize ve ürününüze sahip çıkın.

    YanıtlaSil