30 Mayıs 2012 Çarşamba

Değişim

RODIMOOD Değişim Yapılmadı!

Rodimod mağazasından aldığımız tişort ilk yıkamada lime lime yırtıldı mağazaya değişime götürdüğümüzde fazla yıkanmadan dolayı demişlerdi. Şikayet var sitesine yazdığım şikayetten sonra verilen cevap outlet mağazalarında defolu ve 2,kalite mal sattıklarını ve değişimin olamayacağını söylediler. Ben outlet mağazalarının seri sonu ve defolu malların satıldığı yer olarak bilirdim ama Rodimod'un verdiği cevaptan anladım ki kalitesiz malları sattıkları bir mağazalar zinciriymiş.

O mağazalara mallar ana satış yerlerinden geldiğine göre düşünün artık Rodimod'un kalite anlayışını.Bu arada söz konusu tişortun bedeli 10 TL'dir. Yanlış anlaşılmasın ben paranın peşinde değilim sadece Rodimod gibi bir mağazanın duyarsızlığına ve sattığı ürünün arkasında durmamasına şaşırdım ve kızdım. 



                                                                                                                          ABDURAHMAN

24 Mayıs 2012 Perşembe

RODIMOOD Ürün Defolu Çıktı!

RODIMOOD Ürün Defolu Çıktı!

Nisan ayında firmanızdan 2 pantolan 1 bluz aldık. Pantolonun birisini daha giyerken düğmeden defolu oldunu gördük aynı beden farklı pantolonu aldık ama ilk giyişte pantolon yırtıldı.Diğer pantolonda zaten üretim hatası vardı onu deiştirdik,diğer ürün üretim hatası olmasına rağmen alınıp merkeze gönderildi.Biz gidene kadar bizi arayıp bilgi vermeye tenezzül etmeyen firma bir de ürünü değiştirmeyip hatalı olmadığını savundu.

Mağaza yetkilileri arayın müşteri hizmetlerini diye ukalaca cevap verdiler. Şikayet hattındanda okuduğum üzere herkeste bu sorun oluyormuş. İnsanları ne yerine koyup üretim yapıyosunuz bilmiyoruz fakat ben gerekli yerlere ürünler ve gönderilen yazı ile firma adını, markasını şikayet edeceğim.

Ne gerekiyorsa yapılacak.Bu şekilde müşteri memnuniyetsizliğiyle devam edin sayın Rodi yetkilileri fakat markanıza yönelik ürünlerle ilgili her türlü işlemler yapılıcaktır. 


                                                                                                                            Pınar.